Formació en prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme El ministre de Finances, Eric Jover, va fer ahir l’entrega de diplomes als 40 participants. Quaranta professionals han participat en la tercera edició del curs de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme organitzat per la UIFAND, Andorran Banking i la Universitat d’Andorra, segons informen en nota de premsa. L’entrega de diplomes va fer-se ahir a càrrec del ministre de Finances, Eric Jover, el cap de la UIFAND, Carles Fiñana, el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, i la directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós. El curs s’ha estructurat en vuit sessions que han combinat l’exposició teòrica de la normativa amb l’aplicació en casos reals i ha finalitzat amb una prova.

Qui consulter en Andorre pour optimisation fiscale ? Le conseiller fiscal de MIEXFISCAL.FR apporte son expertise auprès des particuliers ou des entreprises dans le but d'optimiser leur situation fiscale tout en restant dans la légalité.Formació en prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme El ministre de Finances, Eric Jover, va fer ahir l'entrega de diplomes als 40 participants. Quaranta professionals han participat en la tercera edició del curs de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme organitzat per la UIFAND, Andorran Banking i la Universitat d'Andorra, segons informen en nota de premsa. L'entrega de diplomes va fer-se ahir a càrrec del ministre de Finances, Eric Jover, el cap de la UIFAND, Carles Fiñana, el rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i la directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós. El curs s'ha estructurat en vuit sessions que han combinat l'exposició teòrica de la normativa amb l'aplicació en casos reals i ha finalitzat amb una prova.

Formació en prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme
El ministre de Finances, Eric Jover, va fer ahir l’entrega de diplomes als 40 participants. Quaranta professionals han participat en la tercera edició del curs de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme organitzat per la UIFAND, Andorran Banking i la Universitat d’Andorra, segons informen en nota de premsa. L’entrega de diplomes va fer-se ahir a càrrec del ministre de Finances, Eric Jover, el cap de la UIFAND, Carles Fiñana, el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, i la directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós. El curs s’ha estructurat en vuit sessions que han combinat l’exposició teòrica de la normativa amb l’aplicació en casos reals i ha finalitzat amb una prova.