AUDITORIES

Auditories Andorra. La certificació de la informació financera esdevé garantia de qualitat de l’empresa i del compliment amb la normativa comptable d’aplicació al Principat d’Andorra. Aquesta acreditació és valorada positivament per les entitats bancàries, accionistes o inversors potencials, etc. A Gestoria Puig & Cusine comptem amb múltiples solucions encaminades a donar la qualitat certificada sobre la informació financera objecte d’anàlisi i a més disposem d’equip de professionals qualificats que presten serveis d’alta qualitat i que ofereixen als nostres clients un valor afegit que va més enllà de la certificació que emetem a través dels diferents tipus d’informes.
D’altra banda, experiència i el know- how necessaris per a donar un servei integral als nostres clients. En aquest sentit volem remarcar que Gestoria Puig & Cusine és una de les poques firmes de serveis professionals que col·labora em empreses autoritzades per signar auditories financeres i fiscals al Principat d’Andorra, d’acord amb els requisits establerts en la legislació Andorrana. Així mateix, en ser una empresa Andorrana amb gran experiència oferim solucions adaptades a la nostra forma de ser i no fem descobriments o aportacions foranes que a la llarga ens donaran més problemes que solucions, així doncs amb tots aquests anys d’experiència tenim una posició privilegiada per oferir solucions de negoci que aportin valor i èxit als projectes dels nostres clients, és a dir a vostè.

Nota: Les auditories les fan empreses subcontractades i professionals legalment establerts al Principat d’Andorra.

The questionnaire Auditories Andorra. La certificació de la informació financera esdevé garantia de qualitat de l'empresa i del compliment amb la normativa comptable d'aplicació al Principat d'Andorra. Aquesta acreditació és valorada positivament per les entitats bancàries, accionistes o inversors potencials, etc. A Gestoria Puig &amp; Cusine comptem amb múltiples solucions encaminades a donar la qualitat certificada sobre la informació financera objecte d'anàlisi i a més disposem d'equip de professionals qualificats que presten serveis d'alta qualitat i que ofereixen als nostres clients un valor afegit que va més enllà de la certificació que emetem a través dels diferents tipus d'informes.<br /> D'altra banda, experiència i el know- how necessaris per a donar un servei integral als nostres clients. En aquest sentit volem remarcar que Gestoria Puig &amp; Cusine és una de les poques firmes de serveis professionals que té autorització per signar auditories financeres i fiscals al Principat d'Andorra, d'acord amb els requisits establerts en la legislació Andorrana. Així mateix, en ser una empresa Andorrana amb gran experiència oferim solucions adaptades a la nostra forma de ser i no fem descobriments o aportacions foranes que a la llarga ens donaran més problemes que solucions, així doncs amb tots aquests anys d'experiència tenim una posició privilegiada per oferir solucions de negoci que aportin valor i èxit als projectes dels nostres clients, és a dir a vostè.

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol