QUI SOM

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. https://www.mieuxfiscal.fr/ 

Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Nos solutions: Optimisation fiscale | Création société en Andorre | Les bénéfices d’un investissement en Andorre | L’Andorre est un pays proposant de multiples bénéfices pour les investisseurs avides de saisir de nouvelles opportunités. Les avantages économiques, financiers et fiscaux, et une qualité de vie parmi les plus enviées du monde, font de ce pays des Pyrénées une destination de choix pour investir. L’Andorre est l’un des pays les plus attrayants pour les investisseurs. Créer une société ou acheter des actions est peut-être votre meilleure option. Vous pouvez commencer par devenir résident fiscal en Andorre. Il n’existe pas d’impôt sur la succession en Andorre ni d’impôt sur la fortune. https://www.mieuxfiscal.fr/nous-contacter/ 

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. https://www.mieuxfiscal.fr/ Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Nos solutions: Optimisation fiscale | Création société en Andorre | Les bénéfices d'un investissement en Andorre | L'Andorre est un pays proposant de multiples bénéfices pour les investisseurs avides de saisir de nouvelles opportunités. Les avantages économiques, financiers et fiscaux, et une qualité de vie parmi les plus enviées du monde, font de ce pays des Pyrénées une destination de choix pour investir. L'Andorre est l'un des pays les plus attrayants pour les investisseurs. Créer une société ou acheter des actions est peut-être votre meilleure option. Vous pouvez commencer par devenir résident fiscal en Andorre. Il n'existe pas d'impôt sur la succession en Andorre ni d'impôt sur la fortune. https://www.mieuxfiscal.fr/nous-contacter/ La principauté d'Andorre permet aux investisseurs de bénéficier de conditions optimales en comparaison d'autres marchés et pays voisins. Mieuxfiscal Andorre est spécialisée dans l’optimisation et l’expatriation fiscale en Andorre, afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité, 10 %. Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales. Rendez-vous en ligne · Services sur place. Adresse: Carrer Pau Casals, 8. Ed. Cornella 2, 2º, 1 ª, AD500 Andorra la Vella, Andorre. Téléphone : +376887777. https://www.mieuxfiscal.fr/ Andorra espera expectant la votació dels Campionats del Món d’esquí alpí 2027. Soldeu El Tarter rivalitza per acollir les finals amb Crans Montana (Suïssa), Garmisch-Partenkirchen (Alemanya) i Narvik (Noruega).  A dos dies de la votació de la seu dels Campionats del Món d’esquí alpí 2027, el Principat d'Andorra aspira a l’elecció amb un projecte nacional compacte i amb propostes innovadores mai executades en un esdeveniment d’aquestes dimensions. L’anunci, que tindrà lloc a Milà aquest dimecres 25 de maig a les 19:30h en el marc del Congrés anual de la Federació Internacional d’Esquí, es podrà seguir en live streaming des del web d’Andorra Televisió i des del canal Youtube de la FIS. https://www.diaridelaneu.cat/noticia/12059/andorra-espera-expectant-la-votacio-dels-campionats-del-mon-desqui-alpi-2027?fbclid=IwAR0FSASkxwBwUXK-OeC0-0hOEuDdH_2TTv-JYOzMVhf9UUoe8qdyOpcDCZ4

La principauté d’Andorre permet aux investisseurs de bénéficier de conditions optimales en comparaison d’autres marchés et pays voisins.

Mieuxfiscal Andorre est spécialisée dans l’optimisation et l’expatriation fiscale en Andorre, afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. 

La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité, 10 %

Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité. 

Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Rendez-vous en ligne · Services sur place. Adresse: Carrer Pau Casals, 8.

Ed. Cornella 2, 2º, 1 ª, AD500 Andorra la Vella, Andorre. 

Téléphone : +376887777.   https://www.mieuxfiscal.fr/  

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. https://www.mieuxfiscal.fr/ Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Nos solutions: Optimisation fiscale | Création société en Andorre | Les bénéfices d'un investissement en Andorre | L'Andorre est un pays proposant de multiples bénéfices pour les investisseurs avides de saisir de nouvelles opportunités. Les avantages économiques, financiers et fiscaux, et une qualité de vie parmi les plus enviées du monde, font de ce pays des Pyrénées une destination de choix pour investir. L'Andorre est l'un des pays les plus attrayants pour les investisseurs. Créer une société ou acheter des actions est peut-être votre meilleure option. Vous pouvez commencer par devenir résident fiscal en Andorre. Il n'existe pas d'impôt sur la succession en Andorre ni d'impôt sur la fortune. https://www.mieuxfiscal.fr/nous-contacter/ La principauté d'Andorre permet aux investisseurs de bénéficier de conditions optimales en comparaison d'autres marchés et pays voisins. Mieuxfiscal Andorre est spécialisée dans l’optimisation et l’expatriation fiscale en Andorre, afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité, 10 %. Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales. Rendez-vous en ligne · Services sur place. Adresse: Carrer Pau Casals, 8. Ed. Cornella 2, 2º, 1 ª, AD500 Andorra la Vella, Andorre. Téléphone : +376887777. https://www.mieuxfiscal.fr/

 

TEXT PROPIETAT: https://pobleandorra.com/societat/los-angeles-magazine-designa-andorra-com-el-millor-pais-del-mon-per-viure-per-davant-de-suissa-i-canada/?fbclid=IwAR3hM_SoDrBRcrDzGRc177gwmnL3mWg_6EhQUUH4mJrhONHth2XrCFZXNYk

Los Angeles Magazine designa Andorra com el millor país del món per viure per davant de Suïssa i el Canadà. La prestigiosa publicació destaca que el Principat és una combinació gairebé perfecta entre entorn urbà i natura.

La prestigiosa publicació dels Estats Units Los Angeles Magazine ha designat Andorra com el millor país del món per viure. Els altres quatre estats que ocupen els llocs següents són Suïssa, Canadà, Noruega i Singapur. La revista destaca moltíssimes qualitats del Principat en el qual considera una combinació quasi perfecta entre nucli urbà i muntanya.

Entre les virtuts destaca per exemple una qualitat de l’aire superior al 90%, la possibilitat de gaudir de la muntanya, les àrees d’esquí, una esperança de vida de les més altes del món amb una mitjana de 83,5 anys, una fiscalitat molt baixa, l’escenari ideal per practicar esports, un dels millors sistemes sanitaris del món, triple sistema educatiu gratuïts, oportunitats de negoci amb una bona plaça financera, un dels estats més segurs del planeta i tot un reguitzell de lloances que han convertit Andorra en un dels llocs preferits per viure per part de la gent d’alt poder adquisitiu de tot el món.

Los Angeles Magazine designa Andorra com el millor país del món per viure per davant de Suïssa i el Canadà. La prestigiosa publicació destaca que el Principat és una combinació gairebé perfecta entre entorn urbà i natura. La prestigiosa publicació dels Estats Units Los Angeles Magazine ha designat Andorra com el millor país del món per viure. Els altres quatre estats que ocupen els llocs següents són Suïssa, Canadà, Noruega i Singapur. La revista destaca moltíssimes qualitats del Principat en el qual considera una combinació quasi perfecta entre nucli urbà i muntanya. Entre les virtuts destaca per exemple una qualitat de l’aire superior al 90%, la possibilitat de gaudir de la muntanya, les àrees d’esquí, una esperança de vida de les més altes del món amb una mitjana de 83,5 anys, una fiscalitat molt baixa, l’escenari ideal per practicar esports, un dels millors sistemes sanitaris del món, triple sistema educatiu gratuïts, oportunitats de negoci amb una bona plaça financera, un dels estats més segurs del planeta i tot un reguitzell de lloances que han convertit Andorra en un dels llocs preferits per viure per part de la gent d’alt poder adquisitiu de tot el món.

Part de l’article en anglès:

What Life is Like in Andorra

If you’re currently living in a congested city, you know air quality can be a huge problem. In Andorra, you can let your lungs enjoy the fresh air—this country boasts 90% air quality due to its mountain location. Not only that, but if you’re planning to live out the rest of your years enjoying the mountain fresh air along with ski areas like Vallnord and Grandvalira, you can count on a long life ahead of you. The average life expectancy in Andorra is 83.5 years—which says a lot about the exceptional quality of life. The environment is ideal for physical health pursuits (particularly if you’re an athlete) and is also a wonderful location for enjoying leisure activities. With a little bit of everything and a gorgeous mountainous backdrop to take in at every turn, it’s no wonder why Andorra tops our list of best countries to live in.

Expected Salary for Expats

In Andorra, you can expect a salary paid in Euros, their official currency. However, to give you an idea of what you can expect to make in Andorra for different jobs and industries, we’ll share salaries in USD. For example, an administrative assistant can expect to make approximately $25k per year on average while a marketing manager could enjoy a salary of just over $45k per year. Of course, more specialized positions like a pharmacist could bring in nearly $70k and a data scientist enjoys above-average salaries, on average about $72k.

So long as you are of legal age, you can obtain a residence permit (remember, Andorra is not part of the European Union). This is a small yet prosperous European country where the primary language is Catalan with Spanish being used widely—however, because of its attractiveness, it has drawn the attention of expatriates from different parts of the globe. 

Andorra la VellaRàdio SER Principat d’Andorra clou el proper 13 de juny ‘Amb Veu de Dona’, la sèrie de 10 entrevistes íntimes i personals a dones rellevants del país els perfils de les quals han servit per repassar els darrers 80 anys de la historia d’Andorra des d’una perspectiva de gènere. La sèrie es tancarà amb una gala que tindrà una part reflexiva al voltant de la temàtica de les dones i la cultura, a càrrec de dues destacades veus en aquest àmbit com són l’escriptora i articulista Najat El Hachmi i la periodista i directora de comunicació, Noemí Rodríguez. I una part més festiva, amb un recital per reivindicar les dones artistes d'Andorra a càrrec de la cantautora andorrana Júlia Amor. L'acte de cloenda el protagonitzaran les deu dones que han participat en la quarta edició, distingida aquesta temporada amb el Premi Laurèdia de Periodisme, a les quals, com ja ve sent habitual, se les retrà un emotiu homenatge per la seva contribució a la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. Najat El Hachmi és una popular escriptora catalana i una activista feminista. Nascuda al Marroc, als 8 anys es va traslladar a Vic, ciutat on es va criar. Va estudiar filologia àrab a la Universitat de Barcelona, ha estat mediadora cultural i tècnica d’acollida abans de dedicar-se plenament a la literatura. És autora de novel·les de gran èxit com L’últim patriarca, premi Ramon Llull, Prix Ulisses i finalista del Prix Mediterranée étranger i traduïda a deu idiomes; La caçadora de cossos, La filla estrangera (premi Sant Joan de narrativa i Ciutat de Barcelona), Madre de leche y miel o darrerament El lunes nos querrán, premi Nadal 2021. També és autora d’un assaig molt popular, Siempre han hablado por nosotras sobre feminisme i identitat publicat el 2019. A més, Najat El Hachmi és columnista del diari El País del grup Prisa i col·laboradora del programa Hoy por Hoy de la SER amb Àngels Barceló. De la seva banda, Noemí Rodríguez és una de les periodistes més populars d’Andorra. Ha treballat a ATV, on va dirigir i presentar diversos programes de contingut essencialment cultural; a l’equip d’informatius d’Andorra7Ràdio, a SER Andorra, amb l’equip fundacional, conduint un magazine de migdia; a Ràdio Valira, durant més d’una dècada, també conduint un programa magazine; i actualment dirigeix una agència de comunicació, Glop de Blau, dedicada a la comunicació empresarial i institucional; des de fa gairebé dues dècades publica una columna setmanal al Diari d’Andorra en les què analitza l’actualitat del país. Júlia Amor és el projecte musical de Júlia Coll, una de les veus amb major projecció del panorama musical andorrà. Aquesta jove andorrana de 21 anys i actualment resident a Barcelona, on desenvolupa la seva carrera musical, ja té un EP al mercat, No habrá hogar, amb cinc temes en els què explora les emocions sobre l’amor i les inseguretats, gravat quasi al complert amb un teclat midi amb cançons cuinades durant el confinament. La jove cantautora presentarà algunes de les cançons del nou treball discogràfic que està preparant, molt influenciat per artistes com Hidrogenesse, Alaska, Cabiria o ABBA. La seva música és una combinació de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes que la situen entre el synth i el dream pop. L'acte de cloenda de ‘Amb Veu de Dona’ servirà també per homenatjar les deu dones que han participat en la sèrie, dones que van dels 85 als 25 anys i que han estat, en aquest ordre: Maria Teresa Segalàs (galerista, filantropa i una de les impulsores del vot femení), Conxita Naudi (pagesa, cuinera i escriptora tardana), Mari Carmen Barbero (metge i primera activista feminista al país), Naeko Yamamoto (activista cultural), Isabel Lozano (ex política, empresària i única candidata femenina a cap de Govern), Mònica Codina (presidenta de l’ADA, emprenedora, exministra i exconsellera comunal), Ludmilla Lacueva (escriptora), Montse Sánchez (entrenadora de futbol), Irina Robles (actriu, pedagoga i directora teatral) i Margot Llobera (pilot de motos). ‘Amb Veu de Dona’ ha rebut el darrer Premi Laurèdia de Periodisme de la Nit Literària, guardó al que cal sumar l’aconseguit el 2019 amb un accèssit en la categoria audiovisual del Premi Pirene de Periodisme. Compta amb el suport del Govern d’Andorra i està patrocinat per Andorra Telecom, el Consell General, BSA Banc i l’Embajada de España en Andorra. La gala serà el dilluns, 13 de juny, a les 19:00h a la Sala Consòrcia del Centre de congressos d’Andorra la Vella amb accés obert però aforament limitat, i cal reservar invitacions a la ràdio al correu serandorra@prisaradio.com o al telèfon 808300.

Cost of Living

In Andorra, you can live comfortably as a single person with 1,000 Euros per month. For a family of four, triple that income level These amounts would cover food and transportation. The property prices vary in the country depending on the city, yet you can typically find a variety of homes available for rent and buy for affordable and attractive prices. Neighboring countries have a higher cost for utilities. You’ll find Andorra’s pricing for electricity is significantly lower than most countries in Europe and the water is not an added cost you have to budget for. 

Learn About Healthcare

Caixa Andorrana de la Seguretat Socia—or CASS for short—is a healthcare entity that controls Andorra’s health system. CASS is highly rated worldwide. It operates with the use of a co-payment system, which means the Andorra government is responsible for 75% of medical visit costs. For more serious medical interventions, such as surgeries, the government covers 90%. 

For residents who experience financial difficulties and fall into a low-income bracket, their costs are covered completely. You’ll find that most people in Andorra have a high per capita income and therefore regularly contribute to their social security—this is one of the top reasons people love living and working in Andorra, and why it’s one of the best countries to live in. 

Learn About Education

The education system in Andorra has a unique model. Education is free and mandatory for children aged between six years old and 16 years old. You will also find that you have the option to enroll in private schooling. You can select from Andorra, French, or Spanish education systems, which sets this country apart from many others that only have one education system set up. Interested in learning more about making the move? 

https://www.mieuxfiscal.fr/

Final Thoughts

Andorra offers a fantastic quality of life, especially when you commit to working there during your residency. Their education systems are top-notch, and their healthcare is extremely affordable making for exceptional quality of life. The environment is beautiful, and the lifestyle is active, for those looking to take great care of their health. The crime rate is so minuscule, it’s practically non-existent. Andorra is considered one of the safest countries in the whole world. It’s small, so you won’t get to experience the hustle and bustle of a city environment (which means no big shopping centers or high-rise living). It is more comparable to a town environment and job opportunities may be scarce so it’s best to visit and secure employment before making your move! 

 

 

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. https://www.mieuxfiscal.fr/ Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Nos solutions: Optimisation fiscale | Création société en Andorre | Les bénéfices d'un investissement en Andorre | L'Andorre est un pays proposant de multiples bénéfices pour les investisseurs avides de saisir de nouvelles opportunités. Les avantages économiques, financiers et fiscaux, et une qualité de vie parmi les plus enviées du monde, font de ce pays des Pyrénées une destination de choix pour investir. L'Andorre est l'un des pays les plus attrayants pour les investisseurs. Créer une société ou acheter des actions est peut-être votre meilleure option. Vous pouvez commencer par devenir résident fiscal en Andorre. Il n'existe pas d'impôt sur la succession en Andorre ni d'impôt sur la fortune. https://www.mieuxfiscal.fr/nous-contacter/ La principauté d'Andorre permet aux investisseurs de bénéficier de conditions optimales en comparaison d'autres marchés et pays voisins. Mieuxfiscal Andorre est spécialisée dans l’optimisation et l’expatriation fiscale en Andorre, afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité, 10 %. Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales. Rendez-vous en ligne · Services sur place. Adresse: Carrer Pau Casals, 8. Ed. Cornella 2, 2º, 1 ª, AD500 Andorra la Vella, Andorre. Téléphone : +376887777. https://www.mieuxfiscal.fr/

LA TEVA GESTORIA DE CONFIANÇA A ANDORRA. GESTORS EXPERTS EN TRÀMITS ADMINISTRATIUS, EMPRESARIALS, i SOBRETOT DE RELOCATION ANDORRA. COMPTABILITAT I FISCALITAT AMB ALTRES ESPECIALISTES..