FISCALITAT

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. https://www.mieuxfiscal.fr/ Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Nos solutions: Optimisation fiscale | Création société en Andorre | Les bénéfices d'un investissement en Andorre | L'Andorre est un pays proposant de multiples bénéfices pour les investisseurs avides de saisir de nouvelles opportunités. Les avantages économiques, financiers et fiscaux, et une qualité de vie parmi les plus enviées du monde, font de ce pays des Pyrénées une destination de choix pour investir. L'Andorre est l'un des pays les plus attrayants pour les investisseurs. Créer une société ou acheter des actions est peut-être votre meilleure option. Vous pouvez commencer par devenir résident fiscal en Andorre. Il n'existe pas d'impôt sur la succession en Andorre ni d'impôt sur la fortune. https://www.mieuxfiscal.fr/nous-contacter/ La principauté d'Andorre permet aux investisseurs de bénéficier de conditions optimales en comparaison d'autres marchés et pays voisins. Mieuxfiscal Andorre est spécialisée dans l’optimisation et l’expatriation fiscale en Andorre, afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité, 10 %. Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales. Rendez-vous en ligne · Services sur place. Adresse: Carrer Pau Casals, 8. Ed. Cornella 2, 2º, 1 ª, AD500 Andorra la Vella, Andorre. Téléphone : +376887777. https://www.mieuxfiscal.fr/

FISCALITAT – La fiscalitat Andorrana i els avantatges de constituir una societat a Andorra.

La firma del conveni entre Andorra i Espanya, sobre la qual recentment ha sortit publicat que va entrar en vigor l’1 de gener del 2016, era del tot necessària per oficialitzar les relacions empresarials entre ambdós països. Aquest procés, que també està en funcionament amb França, facilitarà i dotarà d’una major seguretat jurídica les relacions econòmiques entre Andorra i Espanya amb els seus ciutadans, empreses i inversors i evidentment, reforçarà els llaços econòmics i d’intercanvi d’informació fiscal.

PALMARÈS DES ENTREPRISES AU FÉMININ – PREMIÈRES EN AFFAIRES | 2022

D’altra banda, la llei d’obertura econòmica homologada per l’OCDE obre grans oportunitats econòmiques i comercials d’Andorra al món. Andorra està també patint (i de manera molt forta) aquesta crisi i això també ha fet que els empresaris Andorrans prenguin consciència que és millor que no estiguin sols.

De fet, tots els canvis dels últims temps al Principat comencen el març del 2009, quan el primer ministre francès, Nicolas Sarkozy, amenaça de renunciar al seu títol de Copríncep d’Andorra si el G20 no adoptava mesures per acabar amb els paradisos fiscals. Aquest fet va portar a Andorra a eliminar el secret bancari. Així, Espanya va deixar de considerar Andorra com a paradís fiscal el 2011 gràcies a un conveni d’intercanvi d’informació que obliga el Principat a donar dades dels seus clients en procediments penals i tributaris oberts a Espanya. El 2012 es va implantar l’impost sobre societats. El 2013 l’IGI (l’equivalent a l’IVA d’Espanya) i a partir del 2015 es crea l’IRPF, cosa que fa que Andorra doni per tancat el seu marc fiscal des del seu punt de vista d’aconseguir una homologació amb els estàndards dels països del seu entorn, és a dir, amb els requisits que fixa l’OCDE.

¿Quins són els avantatges fiscals que pot trobar una empresa a Andorra?

Baixa imposició indirecta (IGI general del 4,5%) s’hi afegeix una fiscalitat directa molt competitiva, on els punts clau són els següents:

• Les societats a Andorra tributen a un tipus nominal del 10% sobre els beneficis empresarials, amb reduccions sobre determinades activitats que els permet tributar a un tipus efectiu del 2%.

• Existeixen, a més, deduccions i bonificacions en societats sobre la creació de treball, inversió en immobilitzat i altres factors.

• Existència d’instruments de gestió de patrimoni com les SICAV que permeten tributar a un tipus efectiu entre 0,5% i 1% en societats.

Quins són els avantatges fiscals per a persones físiques?

• Tributació de l’IRPF a un tipus fix nominal del 10%, amb exempció dels primers 24.000 € per rendes del treball i de 3.000 € per les rendes mobiliàries. De 24.001 € a 40.000 €, el 5%, i a partir de 40.001 €, al 10%.

• Els dividends rebuts de societats andorranes estan totalment exempts de tributar.

• Inexistència d’imposició sobre el patrimoni i sobre les donacions i successions.

La fiscalitat Andorrana i els avantatges de constituir una societat a Andorra. La firma del conveni entre Andorra i Espanya, sobre la qual recentment ha sortit publicat que va entrar en vigor l'1 de gener del 2016, era del tot necessària per oficialitzar les relacions empresarials entre ambdós països. Aquest procés, que també està en funcionament amb França, facilitarà i dotarà d'una major seguretat jurídica les relacions econòmiques entre Andorra i Espanya amb els seus ciutadans, empreses i inversors i evidentment, reforçarà els llaços econòmics i d'intercanvi d'informació fiscal. D'altra banda, la llei d'obertura econòmica homologada per l'OCDE obre grans oportunitats econòmiques i comercials d'Andorra al món. Andorra està també patint (i de manera molt forta) aquesta crisi i això també ha fet que els empresaris Andorrans prenguin consciència que és millor que no estiguin sols. De fet, tots els canvis dels últims temps al Principat comencen al març del 2009, quan el primer ministre francès, Nicolas Sarkozy, amenaça de renunciar al seu títol de Copríncep d'Andorra si el G20 no adoptava mesures per acabar amb els paradisos fiscals. Aquest fet va portar a Andorra a eliminar el secret bancari. Així, Espanya va deixar de considerar Andorra com a paradís fiscal el 2011 gràcies a un conveni d'intercanvi d'informació que obliga el Principat a donar dades dels seus clients en procediments penals i tributaris oberts a Espanya. El 2012 es va implantar l'impost sobre societats. El 2013 l'IGI (l'equivalent a l'IVA d'Espanya) i a partir del 2015 es crea l'IRPF, cosa que fa que Andorra doni per tancat el seu marc fiscal des del seu punt de vista d'aconseguir una homologació amb els estàndards dels països del seu entorn, és a dir, amb els requisits que fixa l'OCDE. ¿Quins són els avantatges fiscals que pot trobar una empresa a Andorra? Baixa imposició indirecta (IGI general del 4,5%) s'hi afegeix una fiscalitat directa molt competitiva, on els punts clau són els següents: • Les societats a Andorra tributen a un tipus nominal del 10% sobre els beneficis empresarials, amb reduccions sobre determinades activitats que els permet tributar a un tipus efectiu del 2%. • Existeixen, a més, deduccions i bonificacions en societats sobre la creació de treball, inversió en immobilitzat i altres factors. • Existència d'instruments de gestió de patrimoni com les SICAV que permeten tributar a un tipus efectiu entre 0,5% i 1% en societats. Quins són els avantatges fiscals per a persones físiques? • Tributació de l'IRPF a un tipus fix nominal del 10%, amb exempció dels primers 24.000 € per rendes del treball i de 3.000 € per les rendes mobiliàries. De 24.001 € a 40.000 €, el 5%, i a partir de 40.001 €, al 10%. • Els dividends rebuts de societats andorranes estan totalment exempts de tributar. • Inexistència d'imposició sobre el patrimoni i sobre les donacions i successions.