FISCALITAT

NO FEM FISCALITAT – NOSALTRES SOM CONCIERGERIE DE LUXE. La fiscalitat Andorrana i els avantatges de constituir una societat a Andorra.

Expatriation en Andorre : Comment Bien Choisir Sa Gestoria en ANDORRE SETUP ANDORRA. Dans cette vidéo, je vous explique les différents critères qui vous permettront de choisir convenablement une Gestoria pour votre installation en Andorre. https://www.setupandorra.com ➡️ Organisez votre expatriation en Andorre avec Setup Andorra ➡️ https://www.setupandorra.com Nos services d'accompagnement : 👉 Création de résidence active ou passive, 👉 Création de société, 👉 Gestion financière : ouverture compte bancaire, recherche de comptables, etc, 👉 Installation dans la principauté : recherche d'un lieu de vie, gestion des formalités pour la location ou l'achat, inscription école, Sécurité sociale, achat ou location de voitures, etc. https://www.setupandorra.com/fr/contact/ Notre objectif est de faciliter la vie de nos futurs expatriés en leur proposant un accompagnement sur-mesure. Obtenir sa résidence en Andorre est indispensable pour pouvoir venir vivre dans la principauté et y travailler. https://www.setupandorra.com/fr/contact/ Chez SETUP Andorra, nous savons à quel point s'expatrier à l'étranger peut être un défi tant par l'organisation que cela prend entre le pays de départ et le pays d'arrivée mais aussi de par les formalités administratives. https://www.setupandorra.com C'est pour cela que nous souhaitons accompagner nos clients pour leur garantir une arrivée réussi dans leur nouveau pays. Ainsi, nous sélectionnons la résidence la plus adaptée à votre situation ! Nous nous occupons ensuite de tout le processus d'expatriation sur place afin que vous puissiez arriver dans la principauté d'Andorre sereinement. Le contenu de cette vidéo est à titre INFORMATIF UNIQUEMENT, Set UP ne donne aucun conseil fiscal et / ou financier, décline toute responsabilité résultant de l’utilisation de cette vidéo. SetUp Andorra, vous conseille de consulter un fiscaliste pour déterminer la stratégie la mieux adaptée à votre projet. Vous souhaitez de plus amples renseignements ou des réponses à vos questions ? ➡️ https://www.setupandorra.com/ ➡️ Tel : +376 331 586 Merci infiniment pour vos précieuses explications… tandis que je suis à la recherche d'une nouvelle situation de vie avec ma petite famille, je désirerais proposer quelques choses d'assez exclusif à la Principauté dans le domaine digital artistique pour nous expatrier et tout développé à partir de chez vous.. Nous sommes actuellement à une bonne heure côté catalans. Stephen Andlil Benoist Rousseau Trader Trading Bourse Eco. excellente synthèse, merci beaucoup Bobby Masteria. Bonjour pourraient vous faire une vidéo sur les mesures anticovid, sont-elles calquées sur celles de la France ou plus souples.

La firma del conveni entre Andorra i Espanya, sobre la qual recentment ha sortit publicat que va entrar en vigor l’1 de gener del 2016, era del tot necessària per oficialitzar les relacions empresarials entre ambdós països. Aquest procés, que també està en funcionament amb França, facilitarà i dotarà d’una major seguretat jurídica les relacions econòmiques entre Andorra i Espanya amb els seus ciutadans, empreses i inversors i evidentment, reforçarà els llaços econòmics i d’intercanvi d’informació fiscal.

D’altra banda, la llei d’obertura econòmica homologada per l’OCDE obre grans oportunitats econòmiques i comercials d’Andorra al món. Andorra està també patint (i de manera molt forta) aquesta crisi i això també ha fet que els empresaris Andorrans prenguin consciència que és millor que no estiguin sols.

De fet, tots els canvis dels últims temps al Principat comencen el març del 2009, quan el primer ministre francès, Nicolas Sarkozy, amenaça de renunciar al seu títol de Copríncep d’Andorra si el G20 no adoptava mesures per acabar amb els paradisos fiscals. Aquest fet va portar a Andorra a eliminar el secret bancari. Així, Espanya va deixar de considerar Andorra com a paradís fiscal el 2011 gràcies a un conveni d’intercanvi d’informació que obliga el Principat a donar dades dels seus clients en procediments penals i tributaris oberts a Espanya. El 2012 es va implantar l’impost sobre societats. El 2013 l’IGI (l’equivalent a l’IVA d’Espanya) i a partir del 2015 es crea l’IRPF, cosa que fa que Andorra doni per tancat el seu marc fiscal des del seu punt de vista d’aconseguir una homologació amb els estàndards dels països del seu entorn, és a dir, amb els requisits que fixa l’OCDE.

¿Quins són els avantatges fiscals que pot trobar una empresa a Andorra?

Baixa imposició indirecta (IGI general del 4,5%) s’hi afegeix una fiscalitat directa molt competitiva, on els punts clau són els següents:

Les societats a Andorra tributen a un tipus nominal del 10% sobre els beneficis empresarials, amb reduccions sobre determinades activitats que els permet tributar a un tipus efectiu del 2%.

Existeixen, a més, deduccions i bonificacions en societats sobre la creació de treball, inversió en immobilitzat i altres factors.

Existència d’instruments de gestió de patrimoni com les SICAV que permeten tributar a un tipus efectiu entre 0,5% i 1% en societats.

Quins són els avantatges fiscals per a persones físiques?

Tributació de l’IRPF a un tipus fix nominal del 10%, amb exempció dels primers 24.000 € per rendes del treball i de 3.000 € per les rendes mobiliàries. De 24.001 € a 40.000 €, el 5%, i a partir de 40.001 €, al 10%.

Els dividends rebuts de societats andorranes estan totalment exempts de tributar.

Inexistència d’imposició sobre el patrimoni i sobre les donacions i successions.

La fiscalitat Andorrana i els avantatges de constituir una societat a Andorra. La firma del conveni entre Andorra i Espanya, sobre la qual recentment ha sortit publicat que va entrar en vigor l'1 de gener del 2016, era del tot necessària per oficialitzar les relacions empresarials entre ambdós països. Aquest procés, que també està en funcionament amb França, facilitarà i dotarà d'una major seguretat jurídica les relacions econòmiques entre Andorra i Espanya amb els seus ciutadans, empreses i inversors i evidentment, reforçarà els llaços econòmics i d'intercanvi d'informació fiscal. D'altra banda, la llei d'obertura econòmica homologada per l'OCDE obre grans oportunitats econòmiques i comercials d'Andorra al món. Andorra està també patint (i de manera molt forta) aquesta crisi i això també ha fet que els empresaris Andorrans prenguin consciència que és millor que no estiguin sols. De fet, tots els canvis dels últims temps al Principat comencen al març del 2009, quan el primer ministre francès, Nicolas Sarkozy, amenaça de renunciar al seu títol de Copríncep d'Andorra si el G20 no adoptava mesures per acabar amb els paradisos fiscals. Aquest fet va portar a Andorra a eliminar el secret bancari. Així, Espanya va deixar de considerar Andorra com a paradís fiscal el 2011 gràcies a un conveni d'intercanvi d'informació que obliga el Principat a donar dades dels seus clients en procediments penals i tributaris oberts a Espanya. El 2012 es va implantar l'impost sobre societats. El 2013 l'IGI (l'equivalent a l'IVA d'Espanya) i a partir del 2015 es crea l'IRPF, cosa que fa que Andorra doni per tancat el seu marc fiscal des del seu punt de vista d'aconseguir una homologació amb els estàndards dels països del seu entorn, és a dir, amb els requisits que fixa l'OCDE. ¿Quins són els avantatges fiscals que pot trobar una empresa a Andorra? Baixa imposició indirecta (IGI general del 4,5%) s'hi afegeix una fiscalitat directa molt competitiva, on els punts clau són els següents: • Les societats a Andorra tributen a un tipus nominal del 10% sobre els beneficis empresarials, amb reduccions sobre determinades activitats que els permet tributar a un tipus efectiu del 2%. • Existeixen, a més, deduccions i bonificacions en societats sobre la creació de treball, inversió en immobilitzat i altres factors. • Existència d'instruments de gestió de patrimoni com les SICAV que permeten tributar a un tipus efectiu entre 0,5% i 1% en societats. Quins són els avantatges fiscals per a persones físiques? • Tributació de l'IRPF a un tipus fix nominal del 10%, amb exempció dels primers 24.000 € per rendes del treball i de 3.000 € per les rendes mobiliàries. De 24.001 € a 40.000 €, el 5%, i a partir de 40.001 €, al 10%. • Els dividends rebuts de societats andorranes estan totalment exempts de tributar. • Inexistència d'imposició sobre el patrimoni i sobre les donacions i successions.

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol