Saetde-del-administracio-Encamp-Jordi_2098600466_57160955_1500x1000

El comú d'Encamp, Saetde i Funicamp, SAU. han signat aquesta tarda el conveni perquè la concessionària de les pistes de Pas de la Casa-Grau Roig exploti durant cinc anys els terrenys de Concòrdia. La corporació ha informat de la firma a Twitter i ha recordat que es tracta de formalitzar l'acord aprovat en la darrera sessió de comú del passat 7 de setembre. El conveni representa que Saetde destinarà 6 milions d'euros a allargar el telecadira del pla de les Pedres fins a les Bordes d'Envalira i construir un giny més petit encara per determinar, segons va comentar el cònsol major, Jordi Torres, a la sessió de comú. La societat també podrà utilitzar tot el hall del Funicamp per condicionar-lo i amb l'objectiu d'incrementar el nombre d'usuaris en un 20% instal·larà deu cabines de segona mà. Torres va destacar el dia de l'aprovació del conveni que es tracta "d'una gran oportunitat per a Encamp, Saetde i el país" i va puntualitzar que és un acord temporal i en precari ja que "si demà els diem que han de desmuntar el que hagin fet ho faran i no els pagarem cap indemnització". El comú i Saetde segueixen alhora negociant l'acord d'intencions per donar forma a un conveni definitiu que la corporació espera que faci realitat una inversió d'entre 25 i 30 milions d'euros. 

El comú d’Encamp, Saetde i Funicamp, SAU. han signat aquesta tarda el conveni perquè la concessionària de les pistes de Pas de la Casa-Grau Roig exploti durant cinc anys els terrenys de Concòrdia. La corporació ha informat de la firma a Twitter i ha recordat que es tracta de formalitzar l’acord aprovat en la darrera sessió de comú del passat 7 de setembre.
El conveni representa que Saetde destinarà 6 milions d’euros a allargar el telecadira del pla de les Pedres fins a les Bordes d’Envalira i construir un giny més petit encara per determinar, segons va comentar el cònsol major, Jordi Torres, a la sessió de comú. La societat també podrà utilitzar tot el hall del Funicamp per condicionar-lo i amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’usuaris en un 20% instal·larà deu cabines de segona mà.
Torres va destacar el dia de l’aprovació del conveni que es tracta «d’una gran oportunitat per a Encamp, Saetde i el país» i va puntualitzar que és un acord temporal i en precari ja que «si demà els diem que han de desmuntar el que hagin fet ho faran i no els pagarem cap indemnització». El comú i Saetde segueixen alhora negociant l’acord d’intencions per donar forma a un conveni definitiu que la corporació espera que faci realitat una inversió d’entre 25 i 30 milions d’euros.