quatre-guardonats-SKAL-CLUB-ANDORRA_2096800446_57063325_1646x800

L’Skal Club d’Andorra va celebrar ahir a la nit la tradicional gala per guardonar alguns professionals que, al llarg dels darrers anys, han destacat en la contribució a la promoció del turisme al país. Els guardonats van ser escollits per votació dels mateixos socis de l’entitat.  En la categoria d’Empresa estrangera va ser guardonada  Esquiades.com, una agència de viatges en línia dedicada als viatges d’esquí i turisme de muntanya, amb més de 15 anys d’experiència i especialitzada en importants destinacions d’esquí. El president de l’Skal Internacional de Madrid i membre de la Junta Directiva de l’Skal Espanya, Juan Francisco Rivero, va rebre el premi en la categoria de persona estrangera. El recent agermanament entre l’Skal Club d’Andorra i el de Madrid ha portat a la junta a fer-li el reconeixement especial d’enguany, segons informa un comunicat de l’entitat. En la darrera categoria de Persona del país, va rebre el guardó el propietari del restaurant Don Denis per la seva trajectòria professional al país.   La gala va tenir lloc a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany i va comptar amb la presència de nombrosos empresaris del país i també de l’estranger que tenen relació amb el turisme al país, així com de diverses autoritats, encapçalades pel ministre de Turisme, Francesc Camp.

L’Skal Club d’Andorra va celebrar ahir a la nit la tradicional gala per guardonar alguns professionals que, al llarg dels darrers anys, han destacat en la contribució a la promoció del turisme al país. Els guardonats van ser escollits per votació dels mateixos socis de l’entitat. 

En la categoria d’Empresa estrangera va ser guardonada  Esquiades.com, una agència de viatges en línia dedicada als viatges d’esquí i turisme de muntanya, amb més de 15 anys d’experiència i especialitzada en importants destinacions d’esquí. El president de l’Skal Internacional de Madrid i membre de la Junta Directiva de l’Skal Espanya, Juan Francisco Rivero, va rebre el premi en la categoria de persona estrangera. El recent agermanament entre l’Skal Club d’Andorra i el de Madrid ha portat a la junta a fer-li el reconeixement especial d’enguany, segons informa un comunicat de l’entitat. En la darrera categoria de Persona del país, va rebre el guardó el propietari del restaurant Don Denis per la seva trajectòria professional al país.  

La gala va tenir lloc a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany i va comptar amb la presència de nombrosos empresaris del país i també de l’estranger que tenen relació amb el turisme al país, així com de diverses autoritats, encapçalades pel ministre de Turisme, Francesc Camp.