aeroport suecs El vol procedent d’Estocolm, de la companyia Quality Travel, va patir un retard de més de dues hores pel “mal temps”, com va explicar el mateix propietari de la companyia que va viatjar en l’avió. L’arribada, prevista inicialment a les 14.40 hores, es va produir finalment passades les 17.00 hores. Entre els 170 passatgers que van arribar a Alguaire ahir en un dia assolellat però amb molt de vent, hi havia Eva Lundin, que va explicar que “ha vist per Instagram que a Andorra hi ha molta neu” i va afegir que esperava trobar-hi “molt de sol”. Lundin va dir que aquesta era la seva primera estada a Catalunya per dirigir-se a Andorra a practicar l’esquí. Passatgers d’edats ben diverses, joves, famílies i fins i tot gent gran van aterrar a Alguaire per dirigir-se als autobusos que els traslladen a les destinacions d’esquí, a les quals s’afegeix enguany Baqueira Beret. Entre els passatgers joves, Jesper i Cristoff es van mostrar “contents” d’haver pogut arribar a Alguaire i van explicar que “el retard ha estat a causa de la molta neu que hi havia a Suècia”. Per tots dos era el primer cop que visitaven Andorra per esquiar i un d’ells va dir que un dels motius del viatge era la visita a la seva germana que hi treballa. Per la seva banda, Quality Travel mantindrà els vols xàrters per a esquiadors procedents de diferents ciutats de Suècia. Però la novetat és que, a més d’Andorra, l’operador turístic suec comercialitza enguany la Vall d’Aran com a destinació d’esquí en els seus paquets turístics, per potenciar també el Pirineu de Lleida entre la seva oferta. Els vols suecs s’allargaran fins al 24 de març, segons Aeroport de Catalunya. Ahir diumenge van operar també els vols amb destinació Palma i també els vols anglesos, operats per Nielson, que van patir també retards, com va ser el cas de l’arribada del vol procedent de Bristol.

El vol procedent d’Estocolm, de la companyia Quality Travel, va patir un retard de més de dues hores pel “mal temps”, com va explicar el mateix propietari de la companyia que va viatjar en l’avió. L’arribada, prevista inicialment a les 14.40 hores, es va produir finalment passades les 17.00 hores. Entre els 170 passatgers que van arribar a Alguaire ahir en un dia assolellat però amb molt de vent, hi havia Eva Lundin, que va explicar que “ha vist per Instagram que a Andorra hi ha molta neu” i va afegir que esperava trobar-hi “molt de sol”. Lundin va dir que aquesta era la seva primera estada a Catalunya per dirigir-se a Andorra a practicar l’esquí. Passatgers d’edats ben diverses, joves, famílies i fins i tot gent gran van aterrar a Alguaire per dirigir-se als autobusos que els traslladen a les destinacions d’esquí, a les quals s’afegeix enguany Baqueira Beret. Entre els passatgers joves, Jesper i Cristoff es van mostrar “contents” d’haver pogut arribar a Alguaire i van explicar que “el retard ha estat a causa de la molta neu que hi havia a Suècia”. Per tots dos era el primer cop que visitaven Andorra per esquiar i un d’ells va dir que un dels motius del viatge era la visita a la seva germana que hi treballa. Per la seva banda, Quality Travel mantindrà els vols xàrters per a esquiadors procedents de diferents ciutats de Suècia. Però la novetat és que, a més d’Andorra, l’operador turístic suec comercialitza enguany la Vall d’Aran com a destinació d’esquí en els seus paquets turístics, per potenciar també el Pirineu de Lleida entre la seva oferta. Els vols suecs s’allargaran fins al 24 de març, segons Aeroport de Catalunya. Ahir diumenge van operar també els vols amb destinació Palma i també els vols anglesos, operats per Nielson, que van patir també retards, com va ser el cas de l’arribada del vol procedent de Bristol.

El vol procedent d’Estocolm, de la companyia Quality Travel, va patir un retard de més de dues hores pel “mal temps”, com va explicar el mateix propietari de la companyia que va viatjar en l’avió. L’arribada, prevista inicialment a les 14.40 hores, es va produir finalment passades les 17.00 hores.
Entre els 170 passatgers que van arribar a Alguaire ahir en un dia assolellat però amb molt de vent, hi havia Eva Lundin, que va explicar que “ha vist per Instagram que a Andorra hi ha molta neu” i va afegir que esperava trobar-hi “molt de sol”. Lundin va dir que aquesta era la seva primera estada a Catalunya per dirigir-se a Andorra a practicar l’esquí.

Passatgers d’edats ben diverses, joves, famílies i fins i tot gent gran van aterrar a Alguaire per dirigir-se als autobusos que els traslladen a les destinacions d’esquí, a les quals s’afegeix enguany Baqueira Beret. Entre els passatgers joves, Jesper i Cristoff es van mostrar “contents” d’haver pogut arribar a Alguaire i van explicar que “el retard ha estat a causa de la molta neu que hi havia a Suècia”. Per tots dos era el primer cop que visitaven Andorra per esquiar i un d’ells va dir que un dels motius del viatge era la visita a la seva germana que hi treballa.

Per la seva banda, Quality Travel mantindrà els vols xàrters per a esquiadors procedents de diferents ciutats de Suècia. Però la novetat és que, a més d’Andorra, l’operador turístic suec comercialitza enguany la Vall d’Aran com a destinació d’esquí en els seus paquets turístics, per potenciar també el Pirineu de Lleida entre la seva oferta. Els vols suecs s’allargaran fins al 24 de març, segons Aeroport de Catalunya.

Ahir diumenge van operar també els vols amb destinació Palma i també els vols anglesos, operats per Nielson, que van patir també retards, com va ser el cas de l’arribada del vol procedent de Bristol.