cherry-tree_Los Angeles Magazine designa Andorra com el millor país del món per viure per davant de Suïssa i el Canadà. La prestigiosa publicació destaca que el Principat és una combinació gairebé perfecta entre entorn urbà i natura. La prestigiosa publicació dels Estats Units Los Angeles Magazine ha designat Andorra com el millor país del món per viure. Els altres quatre estats que ocupen els llocs següents són Suïssa, Canadà, Noruega i Singapur. La revista destaca moltíssimes qualitats del Principat en el qual considera una combinació quasi perfecta entre nucli urbà i muntanya. Entre les virtuts destaca per exemple una qualitat de l’aire superior al 90%, la possibilitat de gaudir de la muntanya, les àrees d’esquí, una esperança de vida de les més altes del món amb una mitjana de 83,5 anys, una fiscalitat molt baixa, l’escenari ideal per practicar esports, un dels millors sistemes sanitaris del món, triple sistema educatiu gratuïts, oportunitats de negoci amb una bona plaça financera, un dels estats més segurs del planeta i tot un reguitzell de lloances que han convertit Andorra en un dels llocs preferits per viure per part de la gent d’alt poder adquisitiu de tot el món.

Los Angeles Magazine designa Andorra com el millor país del món per viure per davant de Suïssa i el Canadà. La prestigiosa publicació destaca que el Principat és una combinació gairebé perfecta entre entorn urbà i natura. La prestigiosa publicació dels Estats Units Los Angeles Magazine ha designat Andorra com el millor país del món per viure. Els altres quatre estats que ocupen els llocs següents són Suïssa, Canadà, Noruega i Singapur. La revista destaca moltíssimes qualitats del Principat en el qual considera una combinació quasi perfecta entre nucli urbà i muntanya. Entre les virtuts destaca per exemple una qualitat de l’aire superior al 90%, la possibilitat de gaudir de la muntanya, les àrees d’esquí, una esperança de vida de les més altes del món amb una mitjana de 83,5 anys, una fiscalitat molt baixa, l’escenari ideal per practicar esports, un dels millors sistemes sanitaris del món, triple sistema educatiu gratuïts, oportunitats de negoci amb una bona plaça financera, un dels estats més segurs del planeta i tot un reguitzell de lloances que han convertit Andorra en un dels llocs preferits per viure per part de la gent d’alt poder adquisitiu de tot el món.

Los Angeles Magazine designa Andorra com el millor país del món per viure per davant de Suïssa i el Canadà. La prestigiosa publicació destaca que el Principat és una combinació gairebé perfecta entre entorn urbà i natura.

La prestigiosa publicació dels Estats Units Los Angeles Magazine ha designat Andorra com el millor país del món per viure. Els altres quatre estats que ocupen els llocs següents són Suïssa, Canadà, Noruega i Singapur. La revista destaca moltíssimes qualitats del Principat en el qual considera una combinació quasi perfecta entre nucli urbà i muntanya.

Entre les virtuts destaca per exemple una qualitat de l’aire superior al 90%, la possibilitat de gaudir de la muntanya, les àrees d’esquí, una esperança de vida de les més altes del món amb una mitjana de 83,5 anys, una fiscalitat molt baixa, l’escenari ideal per practicar esports, un dels millors sistemes sanitaris del món, triple sistema educatiu gratuïts, oportunitats de negoci amb una bona plaça financera, un dels estats més segurs del planeta i tot un reguitzell de lloances que han convertit Andorra en un dels llocs preferits per viure per part de la gent d’alt poder adquisitiu de tot el món.