Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Crèdit Andorrà organitza un cicle de col·loquis sobre educació financera

Crèdit Andorrà organitza un cicle de col·loquis sobre educació financera

Crèdit Andorrà organitza un cicle de col·loquis sobre educació financera

Crèdit Andorrà posa en marxa un cicle de col·loquis sobre educació financera a partir del 28 de setembre amb les inversions com a primera temàtica. L’entitat ha indicat que el cicle «aprofundeix en diversos conceptes financers amb l’objectiu d’acompanyar clients i usuaris en la presa de decisions de serveis bancaris i productes d’inversió» i es faran tres sessions en format presencial i online a càrrec d’experts de l’àrea d’Inversions. 

La sessió del 28 de setembre sobre ‘Els principis bàsics per invertir amb èxit’ anirà a càrrec d’Ignacio Fonseca, director de Gestió d’Actius de Crèdit Andorrà, i serà a les 19 hores a l’edifici Crèdit Centre. Fonseca exposarà «la diferència entre invertir i especular, aproximarà aspectes generals a tenir en compte quan es vol invertir (com horitzó temporal, diversificació, solvència, flexibilitat, preu vs valor, interès simple vs interès compost o perfil de risc) i repassarà els diferents instruments d’inversió que hi ha al mercat», assenyala l’entitat. I també abordarà les tendències com els criptoactius, blockchain o els aspectes ASG (ambientals, socials i de bon govern).

La segona sessió serà ‘Les claus de l’èxit per a la inversió en borsa’ a càrrec de David Macià, director d’Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management. I en la tercera Josep Maria Pon, director de Renda Fixa i Actius Monetaris de Crèdit Andorrà Asset Management, explicarà com obtenir beneficis invertint en renda fixa. Tots els col·loquis estaran moderats per Pilar Montel, directora de Banca Personal del banc.

Texto Propiedad: https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/09/19/credit_andorra_organitza_cicle_col_loquis_sobre_educacio_financera_207360_1125.html