Venda de pisos de tres habitacions en el centre de la Massana de 114 m2 a 133 m2, amb acabats de luxe de les principals marques i amb sistema de aerotermia i sòl radiant, per a millorar l’eficiència i el confort. L’edifici plurifamiliar « Luxe Casamanya » consta de dotze pisos distribuïts en quatre plantes de tres pisos per planta. Aquesta construcció està situada al centre del poble i parròquia de la Massana a 5 mins. a peu del telecabina de les pistes d’esquí de Vallnord Pal-Arinsal. Dins del nucli urbà de la Massana, està prop de tots els serveis i en molt bona comunicació amb el centre del Principat.

Venda de pisos de tres habitacions en el centre de la Massana de 114 m2 a 133 m2, amb acabats de luxe de les principals marques i amb sistema de aerotermia i sòl radiant, per a millorar l'eficiència i el confort. L'edifici plurifamiliar « Luxe Casamanya » consta de dotze pisos distribuïts en quatre plantes de tres pisos per planta. Aquesta construcció està situada al centre del poble i parròquia de la Massana a 5 mins. a peu del telecabina de les pistes d'esquí de Vallnord Pal-Arinsal. Dins del nucli urbà de la Massana, està prop de tots els serveis i en molt bona comunicació amb el centre del Principat.

Venda de pisos de tres habitacions en el centre de la Massana de 114 m2 a 133 m2, amb acabats de luxe de les principals marques i amb sistema de aerotermia i sòl radiant, per a millorar l’eficiència i el confort.

L’edifici plurifamiliar « Luxe Casamanya » consta de dotze pisos distribuïts en quatre plantes de tres pisos per planta.

Aquesta construcció està situada al centre del poble i parròquia de la Massana a 5 mins. a peu del telecabina de les pistes d’esquí de Vallnord Pal-Arinsal. Dins del nucli urbà de la Massana, està prop de tots els serveis i en molt bona comunicació amb el centre del Principat.