Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Obra nova Luxe Casamanya, luxe residencial esport – La Clau Group Andorra

Obra nova Luxe Casamanya, luxe residencial esport – La Clau Group Andorra

«La meitat dels pisos ja estan venuts»

Venda de pisos de tres habitacions en el centre de la Massana de 114 m2 a 133 m2, amb acabats de luxe de les principals marques i amb sistema de aerotermia i sòl radiant, per a millorar l’eficiència i el confort.

L’edifici plurifamiliar « Luxe Casamanya » consta de dotze pisos distribuïts en quatre plantes de tres pisos per planta.

Aquesta construcció està situada al centre del poble i parròquia de la Massana a 5 mins. a peu del telecabina de les pistes d’esquí de Vallnord Pal-Arinsal. Dins del nucli urbà de la Massana, està prop de tots els serveis i en molt bona comunicació amb el centre del Principat.

Com cada habitatge de la marca Luxe, aquesta promoció també està dotada de materials d’alta qualitat, com poden ser: finestres i portes balcons d’alumini de la casa Technal, triple vidre, fusteria Norma, fogons de Neolith, aixeteria Grohe, i més referents de qualitat que fan dels nostres habitatges promocionis d’alt standing.

L’eficiència energètica i la sostenibilitat compleixen com sempre un paper fonamental en la construcció dels nostres habitatges. L’edifici disposa d’un sistema de calefacció per aerotermia i amb sòl radiant en els pisos.

L’edifici té accés i dóna enfront del Carrer Costos de Teixidó número 10 de la Massana, i consta d’una planta baixa i quatre plantes trepitjo amb la següent distribució:

Planta Baixa, on tenim tant l’accés rodat com el per als vianants. En aquesta planta trobarem l’aparcament que queda dividit en dues zones, un box en el qual caben 8 places d’aparcament i 3 trasters i una segona zona amb: 10 places d’aparcament, 3 trasters i un accés al nucli de comunicacions on es troben les escales, l’ascensor i el local de neteja. Donant al carrer trobem el local d’escombraries i l’accés al vestíbul d’entrada on es troben els locals tècnics i, després d’una segona porta, el nucli de comunicacions abans esmentat.

En la planta Primera, trobem tres pisos. Els habitatges disposen totes elles d’un rebedor, un saló-menjador amb cuina, un distribuïdor, una suite amb bany, un bany i dues habitacions. Els tres pisos disposen de finestres balconeras per a sortir al pati al qual donen. En el cas dels pisos 1 i 3, també es disposa d’un pati gran. Tots els pisos tenen safareig incorporat a la cuina o bé un espai independent.»

Si vol més informació truqui’ns sense compromís al +376 726 746 o passi en horari comercial per la nostra oficina situada al C/ Verge del Pilar, 8 d’Andorra la Vella.

Venda de pisos de tres habitacions en el centre de la Massana de 114 m2 a 133 m2, amb acabats de luxe de les principals marques i amb sistema de aerotermia i sòl radiant, per a millorar l'eficiència i el confort.

https://www.andorralaclaugroup.com/noticia/obra-nova-luxe-casamanya-luxe-residencial-esport-la-clau-group-andorra/5633/?fbclid=IwAR0r9rUba6XAq0-j2FlNMZcr5hZzzNdiTjWbkFPg5DxRLAfXuDMtOoUJkx4