Xavier Espot Zamora Són molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg, dos Estats de petites dimensions enclavats a Europa, que comparteixen reptes i prioritats similars. És molt important per a Andorra comptar amb aliats dins de la comunitat internacional que ens donin suport en l’aproximació a la Unió Europea, l’estratègia de diversificació de les nostres fonts de finançament i el desenvolupament dels sectors relacionats amb la recerca i la innovació. Durant la visita oficial a Luxemburg hem estat rebuts pel Gran Duc hereu del Luxemburg, pel primer ministre i la ministra de Finances, i pel president i membres de la Comissió Legislativa d’Afers Exteriors de la Cambra de Diputats. També hem signat un acord de col·laboració entre Andorra Recerca i Innovació i l’agència d’innovació luxemburguesa Luxinnovation, i hem formalitzat el conveni sobre el reconeixement recíproc i l’intercanvi dels permisos de conduir nacionals entre els nostres dos països. Finalment, hem visitat dues exposicions a la ciutat d’Esch-Sur-Alzette, antiga conca siderúrgica que s’ha reconvertit en un pol de recerca i innovació, coincidint amb la capitalitat de la cultura que ostenta enguany. Vull agrair l’acollida que les màximes autoritats luxemburgueses i els seus equips ens han ofert, així com l’interès que han mostrat en refermar i aprofundir la cooperació entre el Gran Ducat del Luxemburg i el Principat d’Andorra. #AndorraLuxemburg #Andorra #GovernAndorra Fotos SIP / Emmanuel Claude. Foto @luxinnovation

Xavier Espot Zamora Són molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg, dos Estats de petites dimensions enclavats a Europa, que comparteixen reptes i prioritats similars. És molt important per a Andorra comptar amb aliats dins de la comunitat internacional que ens donin suport en l’aproximació a la Unió Europea, l’estratègia de diversificació de les nostres fonts de finançament i el desenvolupament dels sectors relacionats amb la recerca i la innovació. Durant la visita oficial a Luxemburg hem estat rebuts pel Gran Duc hereu del Luxemburg, pel primer ministre i la ministra de Finances, i pel president i membres de la Comissió Legislativa d’Afers Exteriors de la Cambra de Diputats. També hem signat un acord de col·laboració entre Andorra Recerca i Innovació i l'agència d'innovació luxemburguesa Luxinnovation, i hem formalitzat el conveni sobre el reconeixement recíproc i l'intercanvi dels permisos de conduir nacionals entre els nostres dos països. Finalment, hem visitat dues exposicions a la ciutat d’Esch-Sur-Alzette, antiga conca siderúrgica que s’ha reconvertit en un pol de recerca i innovació, coincidint amb la capitalitat de la cultura que ostenta enguany. Vull agrair l’acollida que les màximes autoritats luxemburgueses i els seus equips ens han ofert, així com l’interès que han mostrat en refermar i aprofundir la cooperació entre el Gran Ducat del Luxemburg i el Principat d’Andorra. #AndorraLuxemburg #Andorra #GovernAndorra Fotos SIP / Emmanuel Claude. Foto @luxinnovation

Xavier Espot Zamora

Són molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg, dos Estats de petites dimensions enclavats a Europa, que comparteixen reptes i prioritats similars. És molt important per a Andorra comptar amb aliats dins de la comunitat internacional que ens donin suport en l’aproximació a la Unió Europea, l’estratègia de diversificació de les nostres fonts de finançament i el desenvolupament dels sectors relacionats amb la recerca i la innovació.
Durant la visita oficial a Luxemburg hem estat rebuts pel Gran Duc hereu del Luxemburg, pel primer ministre i la ministra de Finances, i pel president i membres de la Comissió Legislativa d’Afers Exteriors de la Cambra de Diputats.
També hem signat un acord de col·laboració entre Andorra Recerca i Innovació i l’agència d’innovació luxemburguesa Luxinnovation, i hem formalitzat el conveni sobre el reconeixement recíproc i l’intercanvi dels permisos de conduir nacionals entre els nostres dos països.
Finalment, hem visitat dues exposicions a la ciutat d’Esch-Sur-Alzette, antiga conca siderúrgica que s’ha reconvertit en un pol de recerca i innovació, coincidint amb la capitalitat de la cultura que ostenta enguany.
Vull agrair l’acollida que les màximes autoritats luxemburgueses i els seus equips ens han ofert, així com l’interès que han mostrat en refermar i aprofundir la cooperació entre el Gran Ducat del Luxemburg i el Principat d’Andorra.
#AndorraLuxemburg #Andorra #GovernAndorra
Fotos SIP / Emmanuel Claude.
Foto @luxinnovation