Xavier Espot Zamora: Són molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg

TEXT PROPIETAT de Xavier Espot Zamora

Xavier Espot Zamora Són molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg, dos Estats de petites dimensions enclavats a Europa, que comparteixen reptes i prioritats similars. És molt important per a Andorra comptar amb aliats dins de la comunitat internacional que ens donin suport en l’aproximació a la Unió Europea, l’estratègia de diversificació de les nostres fonts de finançament i el desenvolupament dels sectors relacionats amb la recerca i la innovació. Durant la visita oficial a Luxemburg hem estat rebuts pel Gran Duc hereu del Luxemburg, pel primer ministre i la ministra de Finances, i pel president i membres de la Comissió Legislativa d’Afers Exteriors de la Cambra de Diputats. També hem signat un acord de col·laboració entre Andorra Recerca i Innovació i l'agència d'innovació luxemburguesa Luxinnovation, i hem formalitzat el conveni sobre el reconeixement recíproc i l'intercanvi dels permisos de conduir nacionals entre els nostres dos països. Finalment, hem visitat dues exposicions a la ciutat d’Esch-Sur-Alzette, antiga conca siderúrgica que s’ha reconvertit en un pol de recerca i innovació, coincidint amb la capitalitat de la cultura que ostenta enguany. Vull agrair l’acollida que les màximes autoritats luxemburgueses i els seus equips ens han ofert, així com l’interès que han mostrat en refermar i aprofundir la cooperació entre el Gran Ducat del Luxemburg i el Principat d’Andorra. #AndorraLuxemburg #Andorra #GovernAndorra Fotos SIP / Emmanuel Claude. Foto @luxinnovationSón molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg, dos Estats de petites dimensions enclavats a Europa, que comparteixen reptes i prioritats similars. És molt important per a Andorra comptar amb aliats dins de la comunitat internacional que ens donin suport en l’aproximació a la Unió Europea, l’estratègia de diversificació de les nostres fonts de finançament i el desenvolupament dels sectors relacionats amb la recerca i la innovació.
Durant la visita oficial a Luxemburg hem estat rebuts pel Gran Duc hereu del Luxemburg, pel primer ministreXavier Espot Zamora Són molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg, dos Estats de petites dimensions enclavats a Europa, que comparteixen reptes i prioritats similars. És molt important per a Andorra comptar amb aliats dins de la comunitat internacional que ens donin suport en l’aproximació a la Unió Europea, l’estratègia de diversificació de les nostres fonts de finançament i el desenvolupament dels sectors relacionats amb la recerca i la innovació. Durant la visita oficial a Luxemburg hem estat rebuts pel Gran Duc hereu del Luxemburg, pel primer ministre i la ministra de Finances, i pel president i membres de la Comissió Legislativa d’Afers Exteriors de la Cambra de Diputats. També hem signat un acord de col·laboració entre Andorra Recerca i Innovació i l'agència d'innovació luxemburguesa Luxinnovation, i hem formalitzat el conveni sobre el reconeixement recíproc i l'intercanvi dels permisos de conduir nacionals entre els nostres dos països. Finalment, hem visitat dues exposicions a la ciutat d’Esch-Sur-Alzette, antiga conca siderúrgica que s’ha reconvertit en un pol de recerca i innovació, coincidint amb la capitalitat de la cultura que ostenta enguany. Vull agrair l’acollida que les màximes autoritats luxemburgueses i els seus equips ens han ofert, així com l’interès que han mostrat en refermar i aprofundir la cooperació entre el Gran Ducat del Luxemburg i el Principat d’Andorra. #AndorraLuxemburg #Andorra #GovernAndorra Fotos SIP / Emmanuel Claude. Foto @luxinnovation i la ministra de Finances, i pel president i membres de la Comissió Legislativa d’Afers Exteriors de la Cambra de Diputats.
També hem signat un acord de col·laboració entre Andorra Recerca i Innovació i l’agència d’innovació luxemburguesa Luxinnovation, i hem formalitzat el conveni sobre el reconeixement recíproc i l’intercanvi dels permisos de conduir nacionals entre els nostres dos països.
Finalment, hem visitat dues exposicions a la ciutat d’Esch-Sur-Alzette, antiga conca siderúrgica que s’ha reconvertit en un pol de recerca i innovació, coincidint amb la capitalitat de la cultura que ostenta enguany.
Vull agrair l’acollida que les màximes autoritats luxemburgueses i els seus equips ens han ofert, així com Xavier Espot Zamora Són molts els punts en comú entre Andorra i Luxemburg, dos Estats de petites dimensions enclavats a Europa, que comparteixen reptes i prioritats similars. És molt important per a Andorra comptar amb aliats dins de la comunitat internacional que ens donin suport en l’aproximació a la Unió Europea, l’estratègia de diversificació de les nostres fonts de finançament i el desenvolupament dels sectors relacionats amb la recerca i la innovació. Durant la visita oficial a Luxemburg hem estat rebuts pel Gran Duc hereu del Luxemburg, pel primer ministre i la ministra de Finances, i pel president i membres de la Comissió Legislativa d’Afers Exteriors de la Cambra de Diputats. També hem signat un acord de col·laboració entre Andorra Recerca i Innovació i l'agència d'innovació luxemburguesa Luxinnovation, i hem formalitzat el conveni sobre el reconeixement recíproc i l'intercanvi dels permisos de conduir nacionals entre els nostres dos països. Finalment, hem visitat dues exposicions a la ciutat d’Esch-Sur-Alzette, antiga conca siderúrgica que s’ha reconvertit en un pol de recerca i innovació, coincidint amb la capitalitat de la cultura que ostenta enguany. Vull agrair l’acollida que les màximes autoritats luxemburgueses i els seus equips ens han ofert, així com l’interès que han mostrat en refermar i aprofundir la cooperació entre el Gran Ducat del Luxemburg i el Principat d’Andorra. #AndorraLuxemburg #Andorra #GovernAndorra Fotos SIP / Emmanuel Claude. Foto @luxinnovationl’interès que han mostrat en refermar i aprofundir la cooperació entre el Gran Ducat del Luxemburg i el Principat d’Andorra.
#AndorraLuxemburg #Andorra #GovernAndorra
Fotos SIP / Emmanuel Claude.
Foto @luxinnovation

Retrouvez les coordonnées de Set Up, Conciergerie Privée de la Principauté, afin de réussir votre expatriation en Andorre facilement et sans aucune contrainte. Nous vous accompagnons de la définition de votre projet à votre installation en Andorre et vous proposons encore de multiples services et prestations une fois sur place. Expatriation en Andorre : les coordonnées de SetUp, Conciergerie Privée. Facilitez-vous la vie et réussissez votre expatriation en Andorre en ayant recours aux nombreux services proposés par la Gestoria privée Setup en Andorre, dont voici les coordonnées : Set Up, Virginie Hergel Téléphone : 00376 331586 Adresse : Carrer Joan Maragall, Édifice nº 25, 1ᵉʳ, 2 a AD500 Andorra la Vella Andorra https://wa.me/+376331586 Veuillez joindre Set Up, nous vous répondrons dans les plus brefs délais !

Retrouvez les coordonnées de Set Up, Conciergerie Privée de la Principauté, afin de réussir votre expatriation en Andorre facilement et
sans aucune contrainte. Nous vous accompagnons de la définition de votre projet à votre installation en Andorre et vous proposons encore de multiples services et prestations une fois sur place.

Expatriation en Andorre : les coordonnées de SetUp, Conciergerie Privée.
Facilitez-vous la vie et réussissez votre expatriation en Andorre en ayant recours aux nombreux services proposés par la Gestoria privée Setup en Andorre, dont voici les coordonnées :

Set Up, Virginie Hergel
Téléphone : 00376 331586

Adresse : Carrer Joan Maragall, Édifice nº 25, 1ᵉʳ, 2 a
AD500 Andorra la Vella
Andorra
https://wa.me/+376331586
Veuillez joindre Set Up, nous vous répondrons dans les plus brefs délais !

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol