Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula

Del 2 de novembre al 2 de desembre tornen les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula, en una nova edició que aspira a seduir novament els paladars més exquisits. En aquesta 12a edició, més d’una trentena de restaurants del Principat s’uniran per oferir un toc d’originalitat i una fusió de sabors exòtics amb els plats més tradicionals de la cuina andorrana.

Els xefs del país treballen conjuntament en les 12es Jornades Gastronòmiques per proposar una selecció exquisida de receptes escollides per a l’ocasió.

Una nova edició que aquest any torna a comptar amb la col·laboració destacada de Damm, una de les companyies cerveseres espanyoles més reconegudes.

D’aquesta cita gastronòmica en destaquen els productes agrícoles, entre els quals podem citar delícies autòctones com la mel, la melmelada, les fruites del bosc o els embotits, sense oblidar els vins elaborats seguint tradicions centenàries. Andorra a Taula porta els millors productes de les nostres muntanyes directament als plats dels restaurants participants.

Les 12es Jornades de l’Andorra a Taula s’emmarquen dins l’Andorra Shopping Festival, un esdeveniment que va néixer el novembre del 2013 amb l’objectiu de reforçar el posicionament d’una de les principals ofertes turístiques del nostre país.

Enguany torna amb força i se celebrarà de l’1 a l’11 de novembre. Aquesta nova edició de l’Andorra Shopping Festival porta les propostes de shopping envoltades del millor ambient. Entre àpat i àpat, els visitants trobaran una infinitat d’animacions als carrers, música en directe, tallers i espectacles infantils, activitats d’assessoria d’imatge i moda per a totes les edats i a on l’art adoptarà dues formes diferents: el dia i la nit, en obres sempre inspirades en el món de la moda i el shopping. A més de l’obertura dels comerços fins a les 22 h els dissabtes 3 i 10 de novembre.

Del 2 de novembre al 2 de desembre tornen les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula, en una nova edició que aspira a seduir novament els paladars més exquisits. En aquesta 12a edició, més d’una trentena de restaurants del Principat s’uniran per oferir un toc d’originalitat i una fusió de sabors exòtics amb els plats més tradicionals de la cuina andorrana. Els xefs del país treballen conjuntament en les 12es Jornades Gastronòmiques per proposar una selecció exquisida de receptes escollides per a l’ocasió. Una nova edició que aquest any torna a comptar amb la col·laboració destacada de Damm, una de les companyies cerveseres espanyoles més reconegudes. D’aquesta cita gastronòmica en destaquen els productes agrícoles, entre els quals podem citar delícies autòctones com la mel, la melmelada, les fruites del bosc o els embotits, sense oblidar els vins elaborats seguint tradicions centenàries. Andorra a Taula porta els millors productes de les nostres muntanyes directament als plats dels restaurants participants. Les 12es Jornades de l’Andorra a Taula s’emmarquen dins l’Andorra Shopping Festival, un esdeveniment que va néixer el novembre del 2013 amb l’objectiu de reforçar el posicionament d’una de les principals ofertes turístiques del nostre país. Enguany torna amb força i se celebrarà de l’1 a l’11 de novembre. Aquesta nova edició de l’Andorra Shopping Festival porta les propostes de shopping envoltades del millor ambient. Entre àpat i àpat, els visitants trobaran una infinitat d’animacions als carrers, música en directe, tallers i espectacles infantils, activitats d’assessoria d’imatge i moda per a totes les edats i a on l’art adoptarà dues formes diferents: el dia i la nit, en obres sempre inspirades en el món de la moda i el shopping. A més de l’obertura dels comerços fins a les 22 h els dissabtes 3 i 10 de novembre.