Epizen serà la porta d’entrada a Andorra

Epizen serà la porta d’entrada a Andorra. Arquitecte fundador de Buró Arquitectura Textil (BAT), empresa que ha participat en projectes com el Wanda Metropolitano o la T4 de l’aeroport de Madrid, és l’encarregat de la construcció de la façana exterior del centre Epizen de Sant Julià de Lòria.

Què és l’arquitectura tèxtil?
Doncs es tracta de construir una sèrie d’embolcalls amb materials tèxtils que, gràcies al fet que estan tensats, permeten reduir moltíssim la despesa energètica dels edificis que construïm.

És com posar una segona pell o un abric a un edifici?
Exacte. El que fem és substituir materials de xapa o el totxo de tota la vida i col·loquem aquesta segona pell a la façana de l’edifici. Aquest tèxtil tensat ens permet crear una estructura que, a més de sostenible, també et dona molta més flexibilitat i llibertat que d’altres materials no et donarien.

I això ja aguanta?
La clau passa per la tensió de l’embolcall. El fet d’estar tensat ens permet que el material resisteixi a la pluja o al vent.

Ara estan treballant a Epizen, a Sant Julià, però també han treballat en projectes internacionals, no és així?
Sí, hem estat en projectes com el nou estadi de l’Atlètic de Madrid, la Terminal 4 de l’aeroport de Madrid i en altres projectes arreu del món aquesta tècnica s’està començant a utilitzar molt.

Com van les obres a Sant Julià?
La veritat és que molt bé. Per part nostra estem anant força de pressa. Fins ara hem instal·lat ja 1.300 metres quadrats de la tela que va ubicada en els 120 triangles que hi ha a la part exterior de l’edifici.

I quants metres li queden?
Doncs en total són 3.500 metres quadrats de façana. Però només fa dues setmanes que trballem així que el ritme és bo. Això és també gràcies a la facilitat que et dona el tèxtil. El muntatge és molt més ràpid que no pas una estructura metàl·lica, perquè construïm en lleuger.

Què vol dir això?
Vol dir que haver de moure un material lleuger com amb el que nosaltres fem feina, no implica el mateix que haver d’aixecar barres de metall i això són menys recursos naturals.

Encara més sostenible.
El material que utilitzem és el cent per cent reciclable, però és que a més la llibertat que ens dona també permet adaptar la construcció a l’entorn natural. Epizen serà la porta d’entrada a Andorra i és el que la gent recordarà. A més, nosaltres produïm aquest material a Saragossa, fet que també redueix l’impacte ecològic del transport.

Quan veu un projecte seu un cop acabat se sent orgullós?
Encara que sigui només un projecte en el qual has participat de forma indirecta, tota obra que fas, des de la més petita fins a la més gran és un orgull quasi com de pare a fill. En el cas d’Epizen, també.

https://www.diariandorra.ad/noticies/la_contra/2022/05/27/epizen_sera_porta_entrada_andorra_201218_1135.html?fbclid=IwAR2onnJ95O4LMLaQphXBcCGeZif1NwsUktUMbrDE5O9_vj-i2GbnJZNgwmc

Epizen serà la porta d'entrada a Andorra. Arquitecte fundador de Buró Arquitectura Textil (BAT), empresa que ha participat en projectes com el Wanda Metropolitano o la T4 de l’aeroport de Madrid, és l’encarregat de la construcció de la façana exterior del centre Epizen de Sant Julià de Lòria. Què és l’arquitectura tèxtil? Doncs es tracta de construir una sèrie d’embolcalls amb materials tèxtils que, gràcies al fet que estan tensats, permeten reduir moltíssim la despesa energètica dels edificis que construïm. És com posar una segona pell o un abric a un edifici? Exacte. El que fem és substituir materials de xapa o el totxo de tota la vida i col·loquem aquesta segona pell a la façana de l’edifici. Aquest tèxtil tensat ens permet crear una estructura que, a més de sostenible, també et dona molta més flexibilitat i llibertat que d’altres materials no et donarien. I això ja aguanta? La clau passa per la tensió de l’embolcall. El fet d’estar tensat ens permet que el material resisteixi a la pluja o al vent. Ara estan treballant a Epizen, a Sant Julià, però també han treballat en projectes internacionals, no és així? Sí, hem estat en projectes com el nou estadi de l’Atlètic de Madrid, la Terminal 4 de l’aeroport de Madrid i en altres projectes arreu del món aquesta tècnica s’està començant a utilitzar molt. Com van les obres a Sant Julià? La veritat és que molt bé. Per part nostra estem anant força de pressa. Fins ara hem instal·lat ja 1.300 metres quadrats de la tela que va ubicada en els 120 triangles que hi ha a la part exterior de l’edifici. I quants metres li queden? Doncs en total són 3.500 metres quadrats de façana. Però només fa dues setmanes que trballem així que el ritme és bo. Això és també gràcies a la facilitat que et dona el tèxtil. El muntatge és molt més ràpid que no pas una estructura metàl·lica, perquè construïm en lleuger. Què vol dir això? Vol dir que haver de moure un material lleuger com amb el que nosaltres fem feina, no implica el mateix que haver d’aixecar barres de metall i això són menys recursos naturals. Encara més sostenible. El material que utilitzem és el cent per cent reciclable, però és que a més la llibertat que ens dona també permet adaptar la construcció a l’entorn natural. Epizen serà la porta d’entrada a Andorra i és el que la gent recordarà. A més, nosaltres produïm aquest material a Saragossa, fet que també redueix l’impacte ecològic del transport. Quan veu un projecte seu un cop acabat se sent orgullós? Encara que sigui només un projecte en el qual has participat de forma indirecta, tota obra que fas, des de la més petita fins a la més gran és un orgull quasi com de pare a fill. En el cas d’Epizen, també.

Expatriation en Andorre : Comment Bien Choisir sa Gestoria en ANDORRE SETUP ANDORRA. Appelez-moi +376 331 586 , pour connaitre les différents critères qui vous permettront de choisir convenablement une Gestoria pour votre installation en Andorre.  https://www.setupandorra.com 

➡️ Organisez votre expatriation en Andorre avec Setup Andorra – Gestoria Andorre.

➡️ https://www.setupandorra.com 

Nos services d’accompagnement : 

👉 Création de résidence active ou passive, 

👉 Création de société,

👉 Gestion financière : ouverture, compte bancaire, recherche de comptables, etc,

👉 Installation dans la principauté : recherche d’un lieu de vie, gestion des formalités pour la location ou l’achat, inscription école, Sécurité sociale, achat ou location de voitures, etc.

https://www.setupandorra.com/fr/contact/ 

Notre objectif est de faciliter la vie de nos futurs expatriés en leur proposant un accompagnement sur-mesure. Obtenir sa résidence en Andorre est indispensable pour pouvoir, venir vivre dans la principauté et y travailler.

https://www.setupandorra.com/fr/contact/ 

Chez SETUP Andorra, nous savons à quel point s’expatrier à l’étranger peut être un défi tant par l’organisation que cela prend entre le pays de départ et le pays d’arrivée, et par ailleurs grâce aux formalités administratives.

https://www.setupandorra.com 

C’est pour cela que nous souhaitons accompagner nos clients pour leur garantir une arrivée réussie dans leur nouveau pays. 

Ainsi, nous sélectionnons la résidence la plus adaptée à votre situation ! Nous nous occupons ensuite de tout le processus d’expatriation sur place afin de pouvoir arriver dans la principauté d’Andorre sereinement.

Le contenu de cette vidéo est à titre INFORMATIF UNIQUEMENT, Set UP ne donne aucun conseil fiscal et/ou financier, décline toute responsabilité résultant de l’utilisation de cette vidéo.

SetUp Andorra, vous conseille de consulter un fiscaliste pour déterminer la stratégie la mieux adaptée à votre projet.

Vous souhaitez de plus amples renseignements ou des réponses à vos questions ?

➡️ https://www.setupandorra.com/

➡️ Tel : +376 331 586

Expat Andorre, allez vivre en Andorre, comment habiter en Andorre, habiter en Andorre, comment résider en Andorre, ou vivre en Andorre, résidence fiscale en Andorra, expatriation fiscale Andorre, s’installer en Andorre, vivre en Andorre pour un Français, s’installer en Andorre, résider en Andorre pour les sportifs professionnels. Où habiter en Andorre, partir vivre en Andorre, résider en Andorre, s’expatrier en Andorre avec Gestoria Andorre Set Up Andorre, vivre en Andorre, résidence fiscale en Andorre. Conciergerie privée Andorra, conciergerie privée tarif conciergerie privée de luxe. Conciergerie privée tarif, conciergerie privée autoentrepreneur, conciergerie privée de luxe, conciergerie de privée, conciergerie privée de luxe Andorre, conciergerie privée autoentrepreneur, conciergerie privée, c’est quoi exactement en Andorra. Je vous propose une conciergerie privée cout des services en Andorra, conciergerie privée contrat Andorre, conciergerie privée concurrente Andorre, conciergerie cout en Andorra.

 

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol