Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Govern afirma que l’impacte pels confinaments veïns «és terrible» Espot destaca que Andorra ha de «fer els deures»

El fet que França i Catalunya hagin decidit mantenir el confinament perimetral que limiten la mobilitat cap a Andorra té un «impacte terrible» en l’economia del país, segons ha subratllat aquesta tarda el cap de Govern, Xavier Espot, durant la roda de premsa d’actualització de la situació per la Covid-19. El cap de l’executiu ha remarcat que les mesures adoptades als països veïns s’han de valorar amb «absolut respecte i comprensió perquè som coneixedors que a vegades calen mesures dràstiques per preservar la salut dels ciutadans» i cada executiu adopta les restriccions que estima més adequades.

Espot ha assegurat que «és evident que analitzem amb preocupació» la prohibició de viatjar als països veïns i que el Govern espera que la situació sanitària millori a Catalunya, la resta d’Espanya i França perquè es puguin alleugerir les restriccions. I ha afegit que Andorra ha de «fer els deures i la nostra feina dins les nostres fronteres» perquè quan els veïns flexibilitzin les limitacions vegin que la situació al Principat «és bona» i no hi hagi cap motiu perquè posin traves perquè els turistes visiten el país. 

Buscamos ser quizás la mejor Agencia de Marketing Online, Diseño Web y Posicionamiento Web en Andorra. Andorra está cambiando, posiblemente somos la mejor agencia de Marketing online en Andorra con los mejores precios de Andorra y el mejor servicio incluido fines de semana. Community Manager Andorra. Especializados en Google My Business - Google Local Business. Comunicació i gabinet de premsa màrqueting de continguts esdeveniments i rrpp captació de clients creem i mantenim el seu blog màrqueting de continguts ¿vols tenir a la teva disposició tota una fàbrica de continguts super interessants per a la teva empresa? dissenyar una estratègia de continguts capaç d'atraure trànsit a la teva web. Sabem crear el contingut perfecte per a que la teva web sigui prioritaria a google estratègia de continguts. RÉFÉRENCEMENT WEB Marketing Online - Marketing Offline. Google my Business. Google local business. Référencement Local. Seo, Sem, Agence WEB, Prestashop, Joomla & wordpress. Développement de votre blog Créer un blog professionnel et comment le faire connaître. mk.europa@gmail.com 124, Rue Gabriel Péri RDZ - 09100 PAMIERS - Ariège Tél. FRANCE 0786568901 FRANCE - Tel. ANDORRA +376360387 https://marquetingdecontinguts.comm http://communitymanagerandorra.blogspot.com http://dissenywebandorra.eu/ Social Media Andorra. POSICIONAMIENTO de PAGINAS WEB en Andorra, España y Francia. Gestión de INSTAGRAM, FACEBOOK, PINTEREST, TWITTER, FOURSQUARE, XING, ANDORRA LA VELLA COMMUNITY MANAGER ANDORRA POSICIONAMIENTO DE PAGINAS WEB GESTION DE REDES SOCIALES Internet Marketing, Social Media, Gestión Redes Sociales. Marketing Online. T.+376631499. Marketing online, posicionamiento de paginas web, optimizacion de páginas web, internet marketing, google adwords, google apps, NUESTROS SERVICIOS: INTERNET MARKETING ANDORRA. Diseño Web Andorra. Diseñamos y desarrollamos webs gestionables y responsive. Ofrecemos soluciones a medida, comercio online, gestores de contenido WEBS LOW COST en WORDPRESS. Empresa de disseny web professional a Andorra. Pàgines web a mida i marketing online. Manteniment web, hosting i domini inclosos. Disseny web a Andorra, botigues online -ecommerce-, posicionament SEO, plans de màrqueting online, social media i tot tipus de desenvolupament web.