Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

L’Empresa Familiar vol una reforma que no posi “en perill” el mercat laboral

L’Empresa Familiar vol una reforma que no posi “en perill” el mercat laboral. Reclama al Govern més informació respecte a la negociació per a un acord d’associació amb la UE:

L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) farà aportacions a les tres lleis laborals de DA: la que reforma el Codi de relacions laborals, la del dret de vaga i la de l’acció sindical. Així ho van assegurar ahir en un esmorzar amb els mitjans de comunicació el president i el secretari de l’EFA, Francesc Mora i Joan Tomàs, que van preferir no indicar quines seran aquestes aportacions. El que sí que van fer és advertir que cap de les tres lleis no ha de posar en perill el mercat laboral andorrà. “És un fet que el nostre mercat laboral funciona i que s’ha d’anar amb compte [en el moment de legislar] per preservar-lo”, va dir Tomàs, que no es va estar de fer dos suggeriments respecte dels textos legislatius. El primer: que la reforma laboral “no tingui un cost excessiu per a les empreses”. El segon: que a l’hora de concretar les lleis es tingui en compte que “el mercat laboral andorrà no té res a veure amb l’espanyol, el francès o el britànic”. Per últim, va demanar que es faci tot el possible perquè sigui fàcil obrir empreses i també tancar-les.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2017/06/16/l_empresa_familiar_vol_una_reforma_que_posi_perill_mercat_laboral_117404_1125.html