Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Per què triar davant altres agències?

Per què triar davant altres agències?
Perquè creiem en el que fem, és la nostra passió, i en què l’experiència explica, demostrant any rere any és la immobiliària de referència de la zona, des de 1982 hem treballat dur per ser la millor alternativa pels qui volen l’ajuda d’un professional immobiliari a Sitges i a Andorra.

Desitgem que els nostres clients se sentin plenament acompanyats i assessorats durant tot el procés de compra i venda d’una propietat, per millorar la seva qualitat de vida, i puguin realitzar el seu somni immobiliari amb nosaltres.

MISSIÓ:
“Maximitzem la diferència entre vendre propietats i complir el teu somni immobiliari. Els nostres valors i la nostra passió seran la clau del teu èxit.”

Qualsevol operació relacionada amb un immoble requereix assessorament especialitzat. 
amb experts professionals per garantir una bona operació i per gestionar tots els tràmits necessaris.
Amb més de 30 anys d’experiència, pioners en internet i evolucionant amb el mercat, referent del sector immobiliari a Catalunya, tenim a la seva disposició les nostres oficines centrals, situades a Andorra… tenint presència en tot el territori català.
Associacions de prestigi i formació acreditada, la millor garantia.

Els nostres serveis:
Fidels al nostre afany per oferir un millor servei, i les necessitats reals dels nostres clients, hem desenvolupat diverses àrees, sempre amb personal expert que trobarà solucions a qualsevol assumpte relacionat amb el sector.
A continuació detallem les de major importància.
Compra, venda, lloguer… Davant qualsevol operació immobiliària és aconsellable consultar amb experts professionals del sector per garantir una bona operació i per gestionar tots els tràmits necessaris. Per a això posem a la seva disposició tot un equip d’experts professionals que l’informaran i assessoraran sobre les propietats més interessants del mercat, facilitant-li serveis jurídics, financers, d’arquitectura i interiorisme, d’organització… tot el que necessiti perquè el seu projecte arribi a bona fi.
A diferència del que fan altres agències, en Finques La Clau no ens limitem a introduir immobles en la nostra base de dades, sinó que promovem un pla de màrqueting a mesura, amb accions personalitzades. Comptem amb complexos programes informàtics desenvolupats específicament per a Finques La Clau que permeten, entre altres coses, oferir al comprador una selecció específica d’immobles, sempre segons les seves preferències, en el seu correu electrònic de manera automàtica. Tot això suposa una important inversió que beneficia tant al venedor com al comprador perquè tots dos aconsegueixen abans el seu objectiu. I, com no pot ser d’una altra manera, en Finques La Clau comptem amb els millors assessors de la zona, un equip que forma part activa de la vida social, tant a Sitges com a Andorra, amb una àmplia xarxa de contactes. Es tracta d’experimentats professionals coneixedors del mercat nacional, perfectament formats per dur a terme totes les gestions necessàries.

Entre els serveis que oferim:

– Assessorament financer.
– Promoció i construcció d’obra nova.
– Permutes.
– Tramitació de Cèdules d’Habitabilitat.
– Tramitació de Certificat d’Eficiència Energètica.
– Tramitació de la Comunicació prèvia a l’inici d’activitat
d’habitatge d’ús turístic.
– Estat de titularitat, càrregues i gravàmens de l’immoble.
– Valoració a preu real de la seva propietat.
– Formalització de contractes privats i escriptures públiques.
– Assessorament jurídic i fiscal.
– Tramitació de subvencions.
– Home Staging (preparació de l’immoble per a la seva comercialització mitjançant petites reformes que augmenten el seu valor i faciliten la venda).
– Gestió publicitària del seu immoble a través de:
– Les nostres oficines, situades als carrers més cèntrics de Sitges (Barcelona) i Andorra.
– Nostres webs i altres plataformes en línia.
– Assessorament tècnic.
– Constitució i administració de comunitats.
– Assegurances específiques per a cada tipus d’immoble i per garantir el cobrament del lloguer.
– Administració de lloguers.

En Finques La Clau comptem amb els millors assessors immobiliaris de la zona, un gran equip que forma part activa de la vida social de Sitges, amb una àmplia xarxa de contactes, experimentats coneixedors del mercat local, en constant formació per oferir sempre el millor servei en màrqueting immobiliari avançat i tècniques de venda.

Estem segurs que podem fer del teu somni immobiliari una realitat.

Buscamos ser quizás la mejor Agencia de Marketing Online, Diseño Web y Posicionamiento Web en Andorra. Andorra está cambiando, posiblemente somos la mejor agencia de Marketing online en Andorra con los mejores precios de Andorra y el mejor servicio incluido fines de semana. Community Manager Andorra. Especializados en Google My Business - Google Local Business.