Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Darrers passos per l’absorció de Cable Mútua per part d’Avatel

Darrers passos per l’absorció de Cable Mútua per part d’Avatel

Darrers passos per l’absorció de Cable Mútua per part d’Avatel

En un mes, es formalitzarà l’escriptura pública d’una operació que també inclou la Companyia Pirenaica de Telecomunicacions Cadí i el negoci que té a l’Alt Urgell i la Cerdanya

Avatel ha culminat el procés per l’absorció de Cable Mutua i de la Companyia per Dades i Transport Audiovisual. D’aquesta forma, la societat, amb seu a Encamp, amplia considerablement l’abast del seu negoci. L’operació s’ha aprovat definitivament aquest divendres després que, fa uns mesos, es paguessin 2,4 milions per la que, llavors, era una filial de Mútua Elèctrica de Sant Julià.

D’aquesta forma, Avatel, que va aterrar inicialment al país de la mà d’Andorra Telecom, amplia el seu radi de negoci. I no només al Principat. Cert, absorbeix Cable Mutua i, per tant, la seva activitat audiovisual. De retruc, també controlarà la Companyia Pirenaica de Telecomunicacions Cadí. D’aquesta forma, també s’instal·larà en l’àmbit rural de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Seguint la legislació vigent, la societat ha fet públic l’acord a través de comunicats publicats a diferents mitjans escrits. Així, s’indica que “el soci únic de les societats AW Telecom S.L.U., Companyia per Dades i Transport Audiovisual S.L.U. i Cable Mútua de Serveis S.L.U. va decidir aprovar la fusió”. Aquest projecte havia estat “formulat i firmat” pels òrgans d’administració de totes tres entitats.

Es posa en relleu que la fusió “consistirà en l’absorció” de les dues societats per part d’Avatel “extingint-se sense liquidació i transmetent-se en bloc i a títol universal els seus respectius patrimonis”. L’operació no suposa cap canvi en els estatus de l’empresa. Per concloure tot el procés caldrà ara esperar un mes per atorgar-ne escriptura pública.

TEXTO PROPIETAT: https://www.altaveu.com/actualitat/empreses/darrers-passos-absorcio-cable-mutua-part-avatel_43732_102.html