Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Divuit persones participen al curs de turisme

Divuit persones participen en el curs de turisme
El ministre Torres i l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme han creat la formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha inaugurat aquest matí el curs de formació que organitza el ministeri que encapçala conjuntament amb l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme (OMT), una formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques, segons informa l’executiu en un comunicat.

Així, el curs, que s’allarga tota la setmana i és gratuït, té dues parts: la primera, en línia, es va iniciar dilluns, ha durat tres dies i inclou tres seminaris de dues hores cadascun. La segona part, la que avui ha inaugurat el ministre, és en format presencial i s’imparteix a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. En aquest cas, les dues jornades tenen una càrrega lectiva de 7 hores diàries. En aquest sentit, l’executiu destaca que el curs dona resposta a la voluntat expressada per Torres de continuar formant el sector en tots els llocs de treball: des dels càrrecs directius fins als càrrecs operacionals, per tal d’assolir el nivell més alt d’excel·lència en l’oferta als clients i que aquesta
sigui l’element clau de diferenciació amb la resta de destins.

La temàtica del curs va ser escollida entre les diferents associacions perquè aglutina temes d’interès com ara la digitalització, la innovació o el màrqueting, entre altres. En aquest cas hi ha participat 18 persones, principalment directius d’allotjaments turístics, agències de viatges i centres d’activitats turístiques. La formadora de l’Acadèmia de l’OMT encarregada del curs és la professora Montserrat Peñarroya. La Unió Hotelera (UHA) també ha col·laborat en l’organització del curs, segons assenyala el Govern.

 

Divuit persones participen en el curs de turisme El ministre Torres i l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme han creat la formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques. El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha inaugurat aquest matí el curs de formació que organitza el ministeri que encapçala conjuntament amb l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme (OMT), una formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, el curs, que s’allarga tota la setmana i és gratuït, té dues parts: la primera, en línia, es va iniciar dilluns, ha durat tres dies i inclou tres seminaris de dues hores cadascun. La segona part, la que avui ha inaugurat el ministre, és en format presencial i s’imparteix a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. En aquest cas, les dues jornades tenen una càrrega lectiva de 7 hores diàries. En aquest sentit, l'executiu destaca que el curs dona resposta a la voluntat expressada per Torres de continuar formant el sector en tots els llocs de treball: des dels càrrecs directius fins als càrrecs operacionals, per tal d’assolir el nivell més alt d’excel·lència en l’oferta als clients i que aquesta sigui l’element clau de diferenciació amb la resta de destins. La temàtica del curs va ser escollida entre les diferents associacions perquè aglutina temes d’interès com ara la digitalització, la innovació o el màrqueting, entre altres. En aquest cas hi ha participat 18 persones, principalment directius d’allotjaments turístics, agències de viatges i centres d’activitats turístiques. La formadora de l’Acadèmia de l’OMT encarregada del curs és la professora Montserrat Peñarroya. La Unió Hotelera (UHA) també ha col·laborat en l’organització del curs, segons assenyala el Govern.

TEXT I FOTOS PROPIETAT EL DIARI D’ANDORRA

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/06/02/divuit_persones_participen_curs_turisme_201611_1125.html?utm_source=push&utm_medium=web&utm_campaign=webpush

Mieux fiscal investissement en Andorre. https://www.mieuxfiscal.fr/ 

Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Nos solutions: Optimisation fiscale | Création société en Andorre | Les bénéfices d’un investissement en Andorre | L’Andorre est un pays proposant de multiples bénéfices pour les investisseurs avides de saisir de nouvelles opportunités. Les avantages économiques, financiers et fiscaux, et une qualité de vie parmi les plus enviées du monde, font de ce pays des Pyrénées une destination de choix pour investir. L’Andorre est l’un des pays les plus attrayants pour les investisseurs. Créer une société ou acheter des actions est peut-être votre meilleure option. Vous pouvez commencer par devenir résident fiscal en Andorre. Il n’existe pas d’impôt sur la succession en Andorre ni d’impôt sur la fortune. https://www.mieuxfiscal.fr/nous-contacter/ 

La principauté d’Andorre permet aux investisseurs de bénéficier de conditions optimales en comparaison d’autres marchés et pays voisins.

Mieuxfiscal Andorre est spécialisée dans l’optimisation et l’expatriation fiscale en Andorre, afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. 

La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité, 10 %.

Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité. 

Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Rendez-vous en ligne · Services sur place. Adresse: Carrer Pau Casals, 8.

Ed. Cornella 2, 2º, 1 ª, AD500 Andorra la Vella, Andorre. 

Téléphone : +376887777.   https://www.mieuxfiscal.fr/  

Mieux fiscal investissement en Andorre. https://www.mieuxfiscal.fr/  Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Nos solutions: Optimisation fiscale | Création société en Andorre | Les bénéfices d'un investissement en Andorre | L'Andorre est un pays proposant de multiples bénéfices pour les investisseurs avides de saisir de nouvelles opportunités. Les avantages économiques, financiers et fiscaux, et une qualité de vie parmi les plus enviées du monde, font de ce pays des Pyrénées une destination de choix pour investir. L'Andorre est l'un des pays les plus attrayants pour les investisseurs. Créer une société ou acheter des actions est peut-être votre meilleure option. Vous pouvez commencer par devenir résident fiscal en Andorre. Il n'existe pas d'impôt sur la succession en Andorre ni d'impôt sur la fortune. https://www.mieuxfiscal.fr/nous-contacter/  La principauté d'Andorre permet aux investisseurs de bénéficier de conditions optimales en comparaison d'autres marchés et pays voisins. Mieuxfiscal Andorre est spécialisée dans l’optimisation et l’expatriation fiscale en Andorre, afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers.  La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité, 10 %. Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre: un pays coopérant à faible fiscalité.  Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales. Rendez-vous en ligne · Services sur place. Adresse: Carrer Pau Casals, 8. Ed. Cornella 2, 2º, 1 ª, AD500 Andorra la Vella, Andorre.  Téléphone : +376887777.   https://www.mieuxfiscal.fr/