Divuit persones participen al curs de turisme – El ministre Torres i l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme

Divuit persones participen en el curs de turisme
El ministre Torres i l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme han creat la formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha inaugurat aquest matí el curs de formació que organitza el ministeri que encapçala conjuntament amb l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme (OMT), una formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques, segons informa l’executiu en un comunicat.

Així, el curs, que s’allarga tota la setmana i és gratuït, té dues parts: la primera, en línia, es va iniciar dilluns, ha durat tres dies i inclou tres seminaris de dues hores cadascun. La segona part, la que avui ha inaugurat el ministre, és en format presencial i s’imparteix a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. En aquest cas, les dues jornades tenen una càrrega lectiva de 7 hores diàries. En aquest sentit, l’executiu destaca que el curs dona resposta a la voluntat expressada per Torres de continuar formant el sector en tots els llocs de treball: des dels càrrecs directius fins als càrrecs operacionals, per tal d’assolir el nivell més alt d’excel·lència en l’oferta als clients i que aquesta
sigui l’element clau de diferenciació amb la resta de destins.

La temàtica del curs va ser escollida entre les diferents associacions perquè aglutina temes d’interès com ara la digitalització, la innovació o el màrqueting, entre altres. En aquest cas hi ha participat 18 persones, principalment directius d’allotjaments turístics, agències de viatges i centres d’activitats turístiques. La formadora de l’Acadèmia de l’OMT encarregada del curs és la professora Montserrat Peñarroya. La Unió Hotelera (UHA) també ha col·laborat en l’organització del curs, segons assenyala el Govern.

TEXT I FOTOS PROPIETAT EL DIARI D’ANDORRA

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/06/02/divuit_persones_participen_curs_turisme_201611_1125.html?utm_source=push&utm_medium=web&utm_campaign=webpush

Divuit persones participen en el curs de turisme El ministre Torres i l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme han creat la formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques. El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha inaugurat aquest matí el curs de formació que organitza el ministeri que encapçala conjuntament amb l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme (OMT), una formació enfocada en la creació d’un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, el curs, que s’allarga tota la setmana i és gratuït, té dues parts: la primera, en línia, es va iniciar dilluns, ha durat tres dies i inclou tres seminaris de dues hores cadascun. La segona part, la que avui ha inaugurat el ministre, és en format presencial i s’imparteix a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. En aquest cas, les dues jornades tenen una càrrega lectiva de 7 hores diàries. En aquest sentit, l'executiu destaca que el curs dona resposta a la voluntat expressada per Torres de continuar formant el sector en tots els llocs de treball: des dels càrrecs directius fins als càrrecs operacionals, per tal d’assolir el nivell més alt d’excel·lència en l’oferta als clients i que aquesta sigui l’element clau de diferenciació amb la resta de destins. La temàtica del curs va ser escollida entre les diferents associacions perquè aglutina temes d’interès com ara la digitalització, la innovació o el màrqueting, entre altres. En aquest cas hi ha participat 18 persones, principalment directius d’allotjaments turístics, agències de viatges i centres d’activitats turístiques. La formadora de l’Acadèmia de l’OMT encarregada del curs és la professora Montserrat Peñarroya. La Unió Hotelera (UHA) també ha col·laborat en l’organització del curs, segons assenyala el Govern.

Expatriation en Andorre : Comment Bien Choisir sa Gestoria en ANDORRE SETUP ANDORRA. Appelez-moi +376 331 586 , pour connaitre les différents critères qui vous permettront de choisir convenablement une Gestoria pour votre installation en Andorre.  https://www.setupandorra.com 

➡️ Organisez votre expatriation en Andorre avec Setup Andorra – Gestoria Andorre.

➡️ https://www.setupandorra.com 

Nos services d’accompagnement : 

👉 Création de résidence active ou passive, 

👉 Création de société,

👉 Gestion financière : ouverture, compte bancaire, recherche de comptables, etc,

👉 Installation dans la principauté : recherche d’un lieu de vie, gestion des formalités pour la location ou l’achat, inscription école, Sécurité sociale, achat ou location de voitures, etc.

https://www.setupandorra.com/fr/contact/ 

Notre objectif est de faciliter la vie de nos futurs expatriés en leur proposant un accompagnement sur-mesure. Obtenir sa résidence en Andorre est indispensable pour pouvoir, venir vivre dans la principauté et y travailler.

https://www.setupandorra.com/fr/contact/ 

Chez SETUP Andorra, nous savons à quel point s’expatrier à l’étranger peut être un défi tant par l’organisation que cela prend entre le pays de départ et le pays d’arrivée, et par ailleurs grâce aux formalités administratives.

https://www.setupandorra.com 

C’est pour cela que nous souhaitons accompagner nos clients pour leur garantir une arrivée réussie dans leur nouveau pays. 

Ainsi, nous sélectionnons la résidence la plus adaptée à votre situation ! Nous nous occupons ensuite de tout le processus d’expatriation sur place afin de pouvoir arriver dans la principauté d’Andorre sereinement.

Le contenu de cette vidéo est à titre INFORMATIF UNIQUEMENT, Set UP ne donne aucun conseil fiscal et/ou financier, décline toute responsabilité résultant de l’utilisation de cette vidéo.

SetUp Andorra, vous conseille de consulter un fiscaliste pour déterminer la stratégie la mieux adaptée à votre projet.

Vous souhaitez de plus amples renseignements ou des réponses à vos questions ?

➡️ https://www.setupandorra.com/

➡️ Tel : +376 331 586

Expat Andorre, allez vivre en Andorre, comment habiter en Andorre, habiter en Andorre, comment résider en Andorre, ou vivre en Andorre, résidence fiscale en Andorra, expatriation fiscale Andorre, s’installer en Andorre, vivre en Andorre pour un Français, s’installer en Andorre, résider en Andorre pour les sportifs professionnels. Où habiter en Andorre, partir vivre en Andorre, résider en Andorre, s’expatrier en Andorre avec Gestoria Andorre Set Up Andorre, vivre en Andorre, résidence fiscale en Andorre. Conciergerie privée Andorra, conciergerie privée tarif conciergerie privée de luxe. Conciergerie privée tarif, conciergerie privée autoentrepreneur, conciergerie privée de luxe, conciergerie de privée, conciergerie privée de luxe Andorre, conciergerie privée autoentrepreneur, conciergerie privée, c’est quoi exactement en Andorra. Je vous propose une conciergerie privée cout des services en Andorra, conciergerie privée contrat Andorre, conciergerie privée concurrente Andorre, conciergerie cout en Andorra.

 

 

 

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol