Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Espot i Calvo lideraran les delegacions d’Andorra a la COP27

Espot i Calvo lideraran les delegacions d’Andorra a la COP27

Espot i Calvo lideraran les delegacions d’Andorra a la COP27

La cimera contra el canvi climàtic s’ha de celebrar aquest mes a Sharm el Sheikh (Egipte), on Govern ha impulsat una trobada interministerial per abordar els efectes de la crisi sobre els territoris de muntanya

Andorra vol ser present a la nova Conferència sobre el Canvi Climàtic de Nacions Unides, la COP27, que se celebra aquest mes a la ciutat de Sharm el Sheikh, a Egipte. Hi haurà dues delegacions, una liderada pel mateix cap de Govern, Xavier Espot, i una altra per la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó. També s’impulsa una trobada ministerial per abordar els efectes de la crisi climàtica en les zones de muntanya.

“Volem mostrar la voluntat clara d’Andorra de continuar treballant en l’acord de París del 2015 cap a la transició energètica i per limitar els efectes del canvi climàtic”, ha remarcat el portaveu de l’executiu, Eric Jover. Així, Espot participarà i intervindrà a la cimera d’aplicació del clima de caps d’Estat i de Govern, els dies 7 i 8 de novembre. Per la seva part, la ministra participarà al segment ministerial del 15 al 18.

La COP 27, reuneix els països a Egipte per prendre mesures per assolir els objectius climàtics col·lectius del món acordats a l’Acord de París. Així, es preveu que els diferents Estats mostrin els seus compromisos i els processos d’implementació duts a terme en virtut dels acords de les Nacions Unides.

El cap de Govern, que acudirà a Egipte acompanyat del secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, participarà en les diferents taules rodones previstes en l’agenda del segment d’Alt Nivell. Es preveu que la declaració nacional d’Andorra es dugui a terme el dimarts. També intervindrà en l’esdeveniment sota el títol ‘Apostar pel futur de l’energia’.

Per altra banda, Andorra organitza una trobada ministerial, el 17 de novembre, liderada per Silvia Calvó, per donar visibilitat de l’afectació que el canvi climàtic està tenint sobre les zones de muntanya, dins de la comunitat internacional. Durant la seva estada a Egipte, Calvó també participarà en diferents taules rodones així com en l’esdeveniment organitzat per l’Aliança per les Muntanyes de les Nacions Unides, a la qual el Principat dona suport.

TEXTO PROPIETAT: https://www.altaveu.com/actualitat/medi-ambient/espot-calvo-lideraran-delegacions-andorra-cop27_43306_102.html