La Hisenda espanyola no tornarà els diners als que van pagar per tenir béns a l’estranger – Andorra – Model 720

La Hisenda espanyola no tornarà els diners a qui van pagar per tenir béns a l’estranger. Els contribuents espanyols que van pagar per tenir béns patrimonials no justificats, com que no varen informar o comunicar fora de termini els seus béns i drets a l’estranger, mitjançant el model 720, hauran de demostrar que aquestes rendes estaven prescrites per aconseguir que Hisenda els retorni els diners, segons va informar ahir, El País.

El formulari anomenat model 720 és el que s’imposa als residents fiscals espanyols per haver de declarar els béns que tenen a l’estranger i que té influència al país pel volum de pisos a Andorra propietat de no-residents espanyols. Així ho ha aclarit el Tribunal Econòmic Administratiu Central en una recent resolució que aplica la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que va anul·lar aquest model per produir un efecte d’imprescriptibilitat de les rendes aflorades i imposar sancions desproporcionades.

 

Text propietat:  https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/03/22/la_hisenda_espanyola_no_tornara_els_diners_als_que_van_pagar_per_tenir_bens_estranger_197425_1125.html

Trobeu les dades de contacte de Set Up, consergeria privada del Principat, per tenir èxit en la vostra expatriació a Andorra sense cap restricció. Us donem suport des de la definició del vostre projecte fins a la vostra instal·lació a Andorra i encara us oferim diversos serveis i serveis un cop allà.

Expatriació a Andorra: les dades de contacte de Set Up, Conciergerie Privée

Residencia fiscal a Andorra.

Feu-vos la vida més fàcil i feu que la vostra expatriació a Andorra sigui un èxit utilitzant els nombrosos serveis que ofereix el conserge privat Set Up, les dades de contacte són:

Set Up, Virginie Hergel
Telèfon : 00376 331586

Adreça :

Edifici núm. 25, 1r, 2a,
Carrer Joan Maragall,
AD500 Andorra la Vella
Andorra

No dubteu a unir-vos a Set Up, ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible.

https://ca.setupandorra.com/contacte/

CatalàEnglishFrançaisРусскийEspañol