Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

La subvenció del ministre Gallardo als ‘amics’ de les motos

La subvenció del ministre Gallardo als ‘amics’ de les motos

La subvenció del ministre Gallardo als ‘amics’ de les motos

El ministeri de Presidència i Economia atorga una subvenció de 75.000 euros a l’empresa Esponsorama, vinculada per persones interposades amb els promotors d’una urbanització al Tarter, per organitzar una concentració motera

El ministeri de Presidència i Economia acaba d’acordar l’atorgament d’una subvenció de 75.000 euros a l’empresa Esponsorama per a l’organització d’una concentració turística de motos. És un ajut que es fa per la via directa i que el BOPA publica aquest dimecres. Poques dades hi ha de la celebració motera, més enllà que s’hauria de dur a terme, aparentment, a la parròquia d’Encamp.

El que és clar és que la receptora de l’ajut, la firma Esponsarama, directament o indirectament, en tot cas per persones interposades, està vinculada als promotors de les obres d’una urbanització que es voldria fer al Tarter. Aquells promotors que juntament amb el ministre Jordi Gallardo, titular del ministeri que ara atorga l’ajut, va muntar una reunió ara fa un any més o menys per mirar de desencallar el projecte.

TEXTO PROPIETAT: https://www.altaveu.com/actualitat/societat/subvencio-ministre-gallardo-amics-motos_43276_102.html