Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Un miler de professionals es formen cada any a través dels cursos de la Cambra de Comerç

Un miler de professionals es formen cada any a través dels cursos de la Cambra de Comerç

Un miler de professionals es formen cada any a través dels cursos de la Cambra de Comerç

La formació continuada és cabdal per donar resposta als reptes que planteja constantment el mercat laboral i l’ens cameral organitza uns vuitanta tallers anuals

Un miler de persones, en xifres rodones, participen cada any en els cursos que organitza la Cambra de Comerç. Anualment, l’ens cameral ofereix a professionals de diferents sectors del Principat uns 80 tallers que permeten millorar les seves competències i hàbits. I és que la formació continuada és cabdal per donar resposta als reptes que planteja constantment el mercat laboral, cada vegada més competitiu, ja no només internament sinó a nivell global.

Així ho ha explicat el president de la Cambra, Josep Maria Mas, en el marc de la signatura del conveni amb MoraBanc -com a successor de BSA Banc- per continuar patrocinant les formacions i que, d’aquesta manera, en ser els cursos i tallers subvencionats, tinguin un cost més barat per a les persones que decideixen apostar per algunes de les propostes que posa sobre la taula l’ens cameral.

Mas ha explicat que tots els cursos que s’acaben fent “tenen una molt bona valoració”, i hi ha afegit que “la nostra voluntat és que l’empresa andorrana i els professionals siguin competitius, i és a través de les formacions que es milloren les habilitats professionals i es capacita a la persona treballadora”. El president de la Cambra ha ressaltat la importància del patrocini ara de MoraBanc atenent al fet que “les subvencions són importants ja que motiven l’empresariat a actualitzar-se i a promocionar-se professionalment”.

BSA havia estat el patrocinador dels cursos des del 2014 i ara MoraBanc, una vegada feta la integració, n’assumeix el relleu. Per a la directora de comunicació i marca de l’entitat bancària, Mireia Maestre, mantenir-se com a patrocinador dels cursos de formació de la Cambra és “una gran oportunitat d’estar a prop del teixit empresarial i donar una empenta a la millora contínua professional”.

TEXTO PROPIETAT: https://www.altaveu.com/actualitat/empreses/miler-professionals-es-formen-cada-any-traves-cursos-cambra-comerc_43675_102.html