Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

160 persones i 16 empreses participen en la Job Meeting de cara a la temporada d’hivern

160 persones i 16 empreses participen en la Job Meeting de cara a la temporada d’hivern

160 persones i 16 empreses participen en la Job Meeting de cara a la temporada d’hivern

La jornada ha permès posar en contacte gent que busca feina o vol millorar les actuals condicions amb negocis que necessiten personal per a la campanya de neu

La Trobada de Treball de la temporada d’hivern 2022-2023, impulsada pel Servei d’Ocupació d’Andorra, ha posat en contacte a 16 empreses amb 160 persones que estan en recerca de feina o en recerca de millora del seu lloc actual. L’acte ha tingut lloc al centre de Formació Professional d’Aixovall. D’aquesta forma, els negocis han pogut exposar les seves necessitats contractuals i oportunitats laborals.

La jornada ha començat a les deu del matí amb la presentació, per part de les empreses, de les oportunitats laborals que ofereixen de cara a la temporada d’hivern, així com les condicions dels llocs de treball i els requisits per accedir-hi. Posteriorment, en un espai habilitat amb estands per a cada negoci, les persones interessades han pogut presentar la seva candidatura i passar una primera entrevista laboral amb els responsables de recursos humans.

El secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé, ha considerat “un èxit de participació” la jornada. En aquest sentit, ha valorat que està dirigida en dues direccions. Per un costat, a gent sense feina. Per altre, a gent que ara està treballant però que desitja millorar les seves condicions laborals.

TEXTO PROPIETAT: https://www.altaveu.com/actualitat/economia/160-persones-16-empreses-participen-en-job-meeting-cara-temporada-hivern_43089_102.html