Gestoria comptabilitats fiscalitat immobiliaria assessorament Andorra

Les estacions d’esquí constaten un bon ritme de comercialització del forfet conjunt

Les estacions d’esquí constaten un bon ritme de comercialització del forfet conjunt

Les estacions d’esquí constaten un bon ritme de comercialització del forfet conjunt

“La unió arriba en el millor dels anys, un any complexe on una comercialització i una comunicació conjunta s’entendrà molt millor; el producte Andorra és atractiu”, ha manifestat el CEO de Pal-Arinsal, Josep Marticella

Les estacions d’esquí del país estan constatant el bon ritme de demanda de forfets per a la propera temporada, la primera en què tots els dominis d’esquí alpí es comercialitzen sota un mateix paraigua. “El producte Andorra és atractiu”, ha manifestat el director general d’EMAP, la societat que explota les pistes d’Arinsal i Pal, Josep Marticella, que ha explicat que s’està acabant d’ultimar l’estratègia de racionalització de la despesa energètica. “El que fem aquest hivern crec que ja quedarà per sempre.”

Marticella, president de l’Andorra Esports Clúster que aquest matí ha signat un conveni de col·laboració amb Actinn, ha explicat que la unió de les estacions “arriba en el millor dels anys, un any complexe en què la comercialització i la comunicació conjunta s’entendrà millor”. El CEO de Pal-Arinsal ha assegurat que el ritme de prevendes “és important, va bé, es nota que hi ha ganes”. Marticella ha fet aquesta previsió-balanç després de fer quatre indicacions en relació amb el pla d’estalvi energètic que s’està treballant i que a final d’aquest mes Ski Andorra en el seu conjunt hauria de validar.

Es preveu la reducció de la velocitat dels ginys (de 7 metres per segon a 5), el tancament d’espais i de pistes en segons quines hores de baixa o nul·la afluència o produir neu només quan sigui imprescindible i quan es donin totes les condicions meteorològiques per fer-ho. Justament, en aquest sentit Marticella ha assegurat que aquest hivern es desestimaran les finestres de producció de neu de cultiu menys favorables per no fer una despesa extra energètica no prou ben rendibilitzada.

En tot cas, Marticella, que ha assistit aquests dies al congrés de les patronals franceses de l’equí, que són les que més forfets venen almenys a Europa, ha assegurat que “serem professionals” i que la qualitat del producte en vers el client no es ressentirà de les decisions que s’adoptin en matèria d’estalvi energètic. De fet, ha assegurat el CEO de Pal-Arinsal, moltes de les accions que es faran enguany ja s’han fet altres hiverns i les que es posin en marxa per primer cop aquesta temporada “es quedaran en el temps”.

TEXTO PROPIETAT: https://www.altaveu.com/actualitat/empreses/estacions-esqui-constaten-bon-ritme-comercialitzacio-forfet-conjunt_42576_102.html