Andorra la Vella ha estat el centre neuràlgic de l’estada oficial que ha fet al país avui el President de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, en el marc de les visites per celebrar el Dia de Portugal, Camões i comunitats portugueses. La cònsol major i el cònsol menor, @conxitamarsol i @dastrie , li han donat la benvinguda a la parròquia. Al Centre de congressos el president, molt proper, s’ha adreçat i ha saludat el nombrós públic de la comunitat portuguesa. .

Andorra la Vella ha estat el centre neuràlgic de l'estada oficial que ha fet al país avui el President de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, en el marc de les visites per celebrar el Dia de Portugal, Camões i comunitats portugueses. La cònsol major i el cònsol menor, @conxitamarsol i @dastrie , li han donat la benvinguda a la parròquia. Al Centre de congressos el president, molt proper, s'ha adreçat i ha saludat el nombrós públic de la comunitat portuguesa. .

Andorra la Vella ha estat el centre neuràlgic de l’estada oficial que ha fet al país avui el President de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, en el marc de les visites per celebrar el Dia de Portugal, Camões i comunitats portugueses. La cònsol major i el cònsol menor, @conxitamarsol i @dastrie , li han donat la benvinguda a la parròquia.

Al Centre de congressos el president, molt proper, s’ha adreçat i ha saludat el nombrós públic de la comunitat portuguesa.
.