La Hisenda espanyola no tornarà els diners a qui van pagar per tenir béns a l’estranger. Els contribuents espanyols que van pagar per tenir béns patrimonials no justificats, com que no varen informar o comunicar fora de termini els seus béns i drets a l’estranger, mitjançant el model 720, hauran de demostrar que aquestes rendes estaven prescrites per aconseguir que Hisenda els retorni els diners, segons va informar ahir, El País. El formulari anomenat model 720 és el que s’imposa als residents fiscals espanyols per haver de declarar els béns que tenen a l’estranger i que té influència al país pel volum de pisos a Andorra propietat de no-residents espanyols. Així ho ha aclarit el Tribunal Econòmic Administratiu Central en una recent resolució que aplica la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que va anul·lar aquest model per produir un efecte d’imprescriptibilitat de les rendes aflorades i imposar sancions desproporcionades.

La Hisenda espanyola no tornarà els diners a qui van pagar per tenir béns a l'estranger. Els contribuents espanyols que van pagar per tenir béns patrimonials no justificats, com que no varen informar o comunicar fora de termini els seus béns i drets a l’estranger, mitjançant el model 720, hauran de demostrar que aquestes rendes estaven prescrites per aconseguir que Hisenda els retorni els diners, segons va informar ahir, El País. El formulari anomenat model 720 és el que s’imposa als residents fiscals espanyols per haver de declarar els béns que tenen a l’estranger i que té influència al país pel volum de pisos a Andorra propietat de no-residents espanyols. Així ho ha aclarit el Tribunal Econòmic Administratiu Central en una recent resolució que aplica la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que va anul·lar aquest model per produir un efecte d’imprescriptibilitat de les rendes aflorades i imposar sancions desproporcionades.

La Hisenda espanyola no tornarà els diners a qui van pagar per tenir béns a l’estranger. Els contribuents espanyols que van pagar per tenir béns patrimonials no justificats, com que no varen informar o comunicar fora de termini els seus béns i drets a l’estranger, mitjançant el model 720, hauran de demostrar que aquestes rendes estaven prescrites per aconseguir que Hisenda els retorni els diners, segons va informar ahir, El País.

El formulari anomenat model 720 és el que s’imposa als residents fiscals espanyols per haver de declarar els béns que tenen a l’estranger i que té influència al país pel volum de pisos a Andorra propietat de no-residents espanyols. Així ho ha aclarit el Tribunal Econòmic Administratiu Central en una recent resolució que aplica la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que va anul·lar aquest model per produir un efecte d’imprescriptibilitat de les rendes aflorades i imposar sancions desproporcionades.